Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprostite al' to vam je svevisnji vratia za sezonu kako ste ponasali vasa usluga gladne oci i vas dalmatinski dzep bez dna!
Magarac ti je trebao biti nick, konji su inteligentni. U stvari i magarci su inteligentniji od tebe, trebao bi se zvati bosanska ameba!
kaže jedan od "žitelja" ovog Tribuna sinoć na HTRu... "prošle godine nismo dobili nit' je'ne kune od države a ako tako bude i ove godine mi ćemo prestati plaćati sve obaveze prema državi!!!!" .... ljut čovik naravno... a ća da ti rekne'. barba.. jbga galebe, država nikad nije bila uz čovika zvala se ona 'rvatska, bosna, srbija il' amerika... a ginuli smo svi samo da bi se za sisu držali kad nam pušte onu nacionalnu 'imnu... i da smo ponošni ća smo 'rvati.... al' svakom njegovo tako je najbolje...
Bio sam nedavno na Peljescu.. Ako ne posume ono sto je izgorilo,od Peljesca ce ostati samo kamen.