Komentari (341)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm. Zanimljivo. Hocete li se sad vi Bosnjaci ograditi od stava RS i HRHB i reci da ste samo vi Bosna, tj da je Bosna 30% BiH? Zvanican stav BiH ne postoji kao ni u cemu jer se nikad narod nije slozio ni oko cega osim da je nova godina 1. januara, ali cinjenica da dobar dio gradjana podrzava Izrael znaci da je zahvalnica na tacnoj adresi uz savrseno postovanje teritorijalnog integriteta BiH.
Ovo su stvari koje morate da gutate i trpite cuteci, cijena cijelovite BiH. Tu BiH cini i neko ko ne misli kao i vi, bez da ulazim u to ko je u pravu a ko ne. Prosla su vremena da vi nekom nesto namecete i da agujete.
dobar dio gradjana je milorad dodik i neki njegov savjetnik i 30 uzp botova sa kamenjara. to nije stav ni rs-a, ni srpskog naroda u bih, ni zvanicni stav predsjednistva bih cija je nadleznost vanjska politika bih. o nepostojecem tzv. hrhb je suvisno trositi rijeci. gradjani se u bih mogu dogovoriti oko mnogo cega, ali svakako ne sa 5% maloumnika koji bi da namecu svoju umobolnost svima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro velite Bošnje, možda RS ne predstavlja BiH upotpunosti, ali je ne predstavljate ni vi ni vaša trokutistanska džamahirija, odnosno predstavljate je koliko i RS.
I Kosovo je službeno podržalo Izrael jer se Isti brani od kiše raketa terorističkog hamasa koga podržava liban, iran, rusija, sirija... Izrael zapravo brani i štiti i palestinski narod koga ta ista TO hamas koristi kao živi štit što je po Međunarodnom pravu težak ratni zločin. Nešto sl, kako je Abanski narod podržavao Hrvate i Bošnjake ‘90-tih od srpskih svetosavskih terorističkih hordi, i iz srbije i domačih.
Kao prvo nije se trebqo zavhvaliti BIH nego RS i kao drugo RS ima svoju zastavu.
ovo je odgovor bosanskim katolicima i pravoslavcima mozete se osjecati ko god ste al ste za svjet se deklarisete pod ovom zastavom,tako ste i za prave srbe i hrvate samo Bosanci pa crknite
Niti Bosna niti Njemacka ne podrzavaju Izrael! U Berlinu, Gelsenkirchenu, Hamburgu, Hannoveru, Leipzigu, Frankfurtu bili su prosvjedi protiv Izraela. O kakvoj podrsci ovaj terorist prica?! Uz Palestinu su i London, Madrid, Pariz i sav ostali normalan svijet medju kojima ima i Jevreja takodjer!
neka je Slovenija i Honduras uz čifute to je važno 😆
Mogu te podrzati samo Dodik i njegov frajer Cvijanovicka samo eto nako da bude nesto kontra muslimana.Monstrume jedan bolesni nestani vise!!!!!!
hvala, samo zovi
Bosnian people stands with Palestine!
Drzavni vrh je inace nemoralno i u svakom drugom pogledu nedostojan da uzma sebi za pravo da bilo sta kaze u ime naroda.Njih priznaju njihovi guzolizci.
Zašto ne kažete da.u izraelskoj policiji i vojski koja kontroliše i osigurava Jerusalim i Al aqsu su isključivo Arapi, Beduini i Druzi znači muslimani. A da je Hamas ovo sve zakuhao da bi dobio dio.vlast. Hamas je teroristička organizacija koja traži radikalni Islam( nešTo kao ISIL) i.nema podršku 75% palestinaca.
Samo džikani iz takozvanog entiteta te podržavaju, niko normalan to neće učiniti.
Podrška Izraelu... Hvala ptedsjedniče, znamo da nas razumijete, jer i mi se borimo protiv fundamentalista..
Srbi podržavaju Israel,a oni su u Bosni manjina realno,pa otkud njima za pravo da nas pikaju u podržavanje ako je osvanuo neka mala projekcija u Banja Luci? A toliko podrške Palestini je osvanulo u BiH,svaka cast svima koji su bili na okupljanjima i koji su doprinijeli ovoj borbi ne samo za muslimane,nego i za ljudstvo. #FREEPALESTINA🇵🇸
Kume ja mislim da u Bosni mozda neka grupica od 20 ljudi podrzava ovaj Hamas odvratni
Cuj bosni, valjda Herceg bosni
Tobejarabi, ovaj naograjso negdje dobro.