Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
29. jula? skoro mjesec, ne znam, ne razumijem
pa nestala 29. jula, i od joj se gubi svaki trag, i traze je. sta tu ne razumijes?
i od *tada* joj se gubi svaki trag ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jel i ova zadnji put vidjena u pola 2 iza pola noci? KRIVIM RODITELJE STA GOD DA SE DESI, A MOLIM BOGA DA JE DIJETE DOBRO!!!!
...turbo džamijaš je alergičan na protivljenje...dočim je n asvoj idiotluk ponosn :)
Cuj krivis roditelje sta god da se desi ? Ne poznajes nikakve detalje o okolnostima slucaja ali ipak krivis roditelje. Nema smisla !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nešto ovdje smrdi ........
kud ćeš sama na brdo kad manijaci vrebaju...
Bravo tata moglo ti je kcerka i odrast pa da prijavis nestanak, samo da dijete bude zivo i zdravo i nije za svakog dijete :(
SDA BIH Ti i imas posao i slobodan vikend zato sto si onaj usmrdjeli SDA-ovac, i to onaj sto se nazor poselami, sabah propusta, ali dzumu, dzumu zbog oka naroda nikada. Sta imas reci na to da su nasa braca po vjeri ubila cetverogodisnjeg djecaka u Hadzicima? I to djed, nena, majka i ocuh, svi zajedno su ubili nevino dijete? Ili na onu muslimanku sto je nedavno u sarajevu utusila bebu krpom i bacila ju u kontejner. Ali ne, nizi primat poput tebe je cuo da ocajni roditelji iz Beograda tragaju za svojim djetetom, i odmah si ni sama ne znam kojim metodickim zakljuckom, dosao na ideju da su Srbijanci losi roditelji. Dostojan si nicka koji nosis.
Zasto objavljujete sve lose vjesti iz Srbije? A niste objavili npr. da su Srbi u zadnji 7 dana osvojili 2 srebrene u atletici, 2 zlatne u plivanju, 5 medalja u veslanju sve evropska prvenstva za seniore, kadeti treći nasvijetu u košarci, ana druga u sinsinatiju?
@Andrijana ko zna - možda je sada loša vijest, a možda bude srećna vijest na kraju da se dotična gospođica udala u Siriji :)
@ Andri_Jana Otkada novinare zanimaju dobre vijesti? Ko bi čitao taj članak kad na članku tipa Milorad D. prno i zapalio štalu, Slavujko se ošišao i dr. gluposti se nakupi po 1000 za sat vremena a na tome ne bi bilo 3 u 7 dana.
postalo dosadno
sta nas boli ***...imamo mi svojih problema....sto uopce prenosite vijesti iz susjednih zemalja....mi smo sa njima zavrsili za sva vremena...govna vlaška
koi si ti mozak.....
djevojcica nestala prije 20 dana?? valjda su prije trebali reagovati. nadam se da ce se ziva i zdrava vratiti svojim roditeljima
SDA nije glup nego je retardiran čim misli da je BiH divna zemlja, tako da je oprošteno. Kritika je Jagomiru sto im je pacijent van ustanove i još je na internetu.
Totalno retardinoglu, totalno!!
29. juli - 20. avgust? ŠTA SE DO SAD ČEKALO!?
Nadam se da ce se djevojcica uskoro javiti i pojaviti, ne zelim misliti da je ovaj svijet toliko izopacen i da se svi pretvaraju u mesare i ubice.
Nemogu vjerovati, nakon 20 i nesto dana prijaviti nestanak djeteta pa moje ako ne dodu na vrijeme ja dignem frku nakon 5 minuta,
Ma prijavljeno je to ranije, nego Kljix kasni...
Molim boga da je cura dobro i zdravo negdje i da ce se naci ubrzo. Nikakve simpatije nemam za muskarce koji siluju i kidnapuju cure itd. Odma bi ih sve pobio bez razmisljanja.
Ma jok, odma ubiti. Danas su zatvori izleti za neke. Jos da radim pa da porezom placam njegovu hranu i smjestaj. Ubiti odma i gotova prica. Pa neka se on pravda koliko hoce
nisu nikakvi albanci, prije bi mogli biti satanisti koji na zrtveniku kolju djecu u ime sejtana sotone i onda piju krv. opce poznato. zato svako nek se dobro cuva i pazi svoju porodicu.....