Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo ovih dana?
Ne ljudska klima kod nas ubija. Ljudi prkosite i sjedate na muke jedni drugima bez potrebe. Otvoriteee očiiiii vissseee i krenite na bolje. Saucesce ozaloscenima bilo koje nacije.
izvinite molim vas jeli ispravno srpske ili srbijanske tablice???brz oporavak saputnicima. a vozaču fakat šta god da se kaže suvišno je.
Saucesce porodici poginulim uvjek budi dobar prema svakom jer dobro se dobrim vraca
Jučer u Turskoj danas u Mađarskoj...turistički autobusi postaju preopasni al mi Bosanci i tako nemamo para za turizam,mi ginemo na lokalnim putevima.
Sudbine, tragedije... "Fatima Cajdric nije bila u svojoj kuci na Maloj Brodi kada je 10. februara uvecer, uz strasnu grmljavinu, krenula zemlja niz padinu. Kliziste se tada zaustavilo iznad njene kuce. U subotu, 13. maja 2015, Fatima je, sa jos 43 saputnika, preselila na ahiret kada je autobus viteske kompanije "Buco" sletio u Bosnu, sa mosta na Zlom brijegu, kod Kaknja"
@FilaFromManila 13. maja 2000 **
Svašta...