Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je veći luđak od Miloševića, umišlja frajer da ga neko želi ubiti, nebitan si kretenu picousti
paul,sta jemahalac? Ne mozes dalje dokuciti od mahale!
@senkavetra šta ti sereš svega ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dao Dodiku 5 miliona, a prosvjetari u štrajku zbog plata 17% manjih od prosječne plate.
zao mi auta ..iskreno!
Koja budaletina bi u zatvor zbog jedne pipi.cke
Neko ce namjerno razbiti auto koje kosta vise nego sva auta u njegovoj pratnji da bi ubio govnara kao sto je vucic.Manite nas sranja.
U zapadnoj demokratiji, za ovo bi te ubili na licu mjesta. U Americi bi ti letjela glava ako se samo priblizis koloni.
Evo i ovaj stavio sijalicu vise glave ko buraz mu Erdoğan😂
Veceg dramaturga nema na svijetu. Sve sam scenira, kao i nedavnu situaciju u Makedoniji, u kojoj se odjednom ON pojavljuje i za dva dana pegla situaciju, sto uopste nije nadleznost predsjednika. Ozbiljno poremecen covjek. Hoce apsolutno svu vlast i da su sve oci uprte u njega.
Gdjeste Klixovi gvazi novinarčići.
Nadam se Stefanovicu da ste dobro odradili proveru!
Ja, eto, neko bi shebao bentli zbog malog Aleka. Niđe veze...
ckapii
Žali bože bentlija. Hej ali ništa manje i jeftinije auto nije mogao uzeti za scenu, šupljak živi a i srbska posla
Vucic je of Seika Bin Zayeda dobio tri blindirana meercedesa na poklon. Svaki vrijedi ko tri bentlija. Tako da zali boze farbe ogrebane na mercedesu.
pičkoustog napao james bond
To je aston martin...to već lijepo izgleda...
Sad če Vučko ovo da iskoristi, slijedi medijski spin sa teorijom zavjere, Vučko je majstor od iluzije i od borbe sa zamišljenim protivnikom.Sljedi mu sada da prizna Kosovo, jer je zbog toga i dobio mandat od Zapada, kao i da Srbiju uvede u NATO.
Samo da bi skrenuo paznju sa drugih puno ozbiljnijih problema.Kruzni tok je i za dosta iskusne vozace pocesto velika zamka ali eto ovi nasi proljev politicaritrce u wc prije nego sto ih natuzi