Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj svabo komandant ce da dobije po .. jos malo. Prvo doso svabo sa austrijcima,mađarima i ovom lokalnom kuka.vickom bag.rom(us.rase,ba.lije i siptari) pa smo jih preb.ili. Onda opet doso svabo sa italijom pola evrope i lokalnom kvinzlinskom kuk.avickom bag.rom pa su dob.ili po zu.bima i pobegli. A sad doso svabo sa celom evropom i cak sa amerikom i engleskom i naravno lokalnim kuk.avickim kvinzlingima i svabo misli da je pobedio ovaj put ali cekajte sad cemo mi na red da bij.emo!!!
ma bogati vi to nakon svih onih silnih zlocina koje ste ucinili na prostorima bivse ex-YU postadoste fini i trazite pravnu drzavu... uf amicu vam vasu genocidnu
Kosovo nje srbija...........jest al u qurtzu
Vidi Kosovara sto su se prepali! Ako su mogli opozvati presudu Ramusu Haradinaju kojom je greskom proglasen nevinim, mogu opozvati i priznanje Kosova. Radi guza!
Samo da se opet popovi ne potuku
Nek je sretna i berićetna REPUBLJIK KOSOVA, smrt genocidašima.
Ako pogledate komentare koji dolaze iz dijela BiH naseljenog vecinskim bosnjackim stanovnistvom, necete moci da ne uocite raskorak izmedju zvanicne politike, koja se zalaze za ravnopravan suzivot svih naroda BiH i ponasanja popracenog izjavama kojima se demonstrira upravo suprotno. Siri se govor m rznj e, negira se nacionalnost Srbima i Hrvatima u BiH, te im se porucuje da napuste drzavu ukoliko ne prihvacaju bosnjacka politicka rijesenja nepovoljna po ne-Bosnjake. Rijec je o sirenju govora mr z nje i pozivu na genocid (iseljavanjem ne-Bosnjaka). Postoje zakoni kojima se regulira takvo ponasanje na internetu. U svakoj pravnoj drzavi bi takvo ponasanje trebalo biti popraceno odgovarajucim akcijama.
napred albanci nedaj te svoje ognijiste jer milosevic je izdao kosovo a mnogih ima oni koji misle kao milosevic i sto je ucinio pprotiv svog naroda i svoje zemlje kriv je za RASPAD JUGOSLAVIJE I JOS BIO SRPSKI VODJA ODVEO SRPSKI NAROD U VATRU KOJA I DANAS PLAMTI NEK MU ZEMLJA IZBACI KOSTI.
DA SVI SRBI NESTANU TO BI BILO NAJBOLJE,JER PRAVE SAMO ZLOCINE I PROBLEME GDJE GOD SE MAKNU I NALAZE,DA IM SE SJEME UNISTI ZASVA VREMENA.PA DA SVI ZIVE RHAT I BEZ RAOVA I U MIRU.
Dosao vrag po svoje. Ganic, pa Haradinaj.... ko je slijedeci?
Prvostepenom presudom, izrečenom početkom aprila 2008, Ramuš Haradinaj i drugooptuženi Idriz Baljaj oslobođeni su kri vi ce po svih 37 tačaka op tuž ni ce za z lo čin e nad Srbima, Romima i Albancima u okolini Dečana 1998. godine.Predsjednik Nacionalnog savjeta Srbije za saradnju sa H aški m tri bunalo m R asi m Lj aj ić kazao da pozdravlja odluku Vijeća, s obzirom na to da je u prvobitnom postupku bilo niz manjkavosti i propusta i da je Haradinaj bio oslobođen praktično iz procesnih razloga, jer se nisu pojavili mnogi ključni s vjedoc i.\"Dr ugim riječima, oni su bili likvidirani\", rekao je Lj aj ić.
Robinson je istakao da sudsko vijeće nije uspjelo da tokom prvobitnog procesa protiv Haradinaja i njemu podređenih Idrizu Baljaju i Ljahu Brahimaju na odgovarajući način \"shvati ozbiljnost zastrašivanja\".
Bivši komandant OVK-a i premijer Kosova u Haagu: Poništena oslobađajuća presuda Haradinaju Obrazloženje: Prvobitni proces bio obilježen zastrašivanjem svjedoka • Rasim Ljajić: Ključni svjedoci bili likvidirani Predsjedavajući Haškog tribunala Patrik Robinson rekao je juče da je poništena oslobađajuća presuda bivšem komandantu OVK-a i premijeru Kosova Ramušu Haradinaju za ratne zločine, jer je prvobitni proces bio obilježen zastrašivanjem svjedoka. Ramuš Haradinaj uhapšen je u utorak na Kosovu, po zapečaćenom nalogu Haškog tribunala, i prebačen u Haag.
koga boli qrc sto je nestao, ye.bo ti on m.a.t.e.r usta retardirana
@bosanac usput se naserem i tebi u usta... Mars u republiku smrdsku i smrdiju ako ti ja zao vlaha..