Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slovenskim medijima policija vec danima najavljuje postupanje u skladu sa zakonima EU ... a to bi znacilo da treba imati ispravne papire za prolazak, ili traziti azil u Sloveniji ... e sad, da li ce granice odoljeti broju izbjeglica ... drugo je pitanje.
SL broji oko 2.5mil.stanovnika od toga preko 1mil.stranaca,to jest iz BIH i Srbije najveci broj
Sta je stranac ? Ko se rodio u slo taj je slovenac ! Koliko ti koljena vuces iz BiH ? Ili odakle si vec !?!?
Proklete zemlje smrdljivog balkana i istocne evrope.Tu ni psu nije dobro.yebo vas otac zaostali.slovenija,hrvatska,madjarska,srbija bugarska,rumuniia,bugarska,albanija,grcka,turska.fuj.
yebemo mi tebi svi kolektivno mater onu sugavu. Ti da si pametan znao bi da su ovo kozoyebci koji mrze zapad a sad trce prema njemu. Ovo su olos i gadan narod, znam arape iz iskustva. Za 10 godina ce evropa propasti radi tebe i takvih kao sto si ti. Zalit ces ti sto si povjerovao kozoyebcima (arapima) Al tad ce biti kasno.
Adel po imenu se vidi da si ljakse.
...ah, ta demokratija. da nose milione sa sobom, otimali bi se za njih. ovako...
Zivotinjski instinkt..svak svoje dupe gleda..
...katile moj dobri. kad prestanem bit izražajno prepoznatljiv, bataliću se komentara :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moji Slovenci koje ste vi naivčine! Pa ne mislite valjda da će vam izbjeglice doći na granični prijelaz. Vi da biste svoju granicu s Hrvatskom nadzirali u cijelosti trebate angažirati sve živo što hoda, a to nije moguće... Ganjat ćete vi njih po Svetoj Geri..
Da vidimoJanezove kako hoće li se bolje ponašati nego mađari
Nece im Slovenija dati ni prsmrditi,na svoju teritoriju