Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"velike sile još uvijek smatraju da oni koji sudjeluju u ratovima na svom teritoriju \"ne trebaju polagati račune\" kad se radi o ratnim zločinima i civilnim žrtvama\" Kakva moćna izjava. Po tome niko iz BiH ne treba da odgovara za zločine nad drugim i trećim narodom u BiH. Čemu Hag onda?!
Problem ovog suda je razliciti TEMPO kojim se sudi optuzenima. Ocito je da se u slucaju Milosevica, Seselja itd. stvar odugovlaci da bi se izbjegla utvrditi OCITA istina da je DRZAVA Srbija, dakle ne narod nego drzava, rezim, kriva za zlocine. Pojedinci su ipak manje vazni...
Mladic je heroj nije zlocinac ko gotovina
neko je morao platiti cijenu za etnicki cistu hrvatsku. ipak je to mala cijena za ono sto su dobili. sada su rahat i imaju svoju drzavu a ne ko mi da se vazda moramo naduravati sa dodikovicima.
doneseni propisi su se odnosili na to da su se svi vojno sposobni izbjegli srbi vodili kao osobe koje su se borile protiv ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske te su se prije povratka u Hrvatsku morale procesuirati da se utvrdi da li su bili pripadnici srpske paravojske koja je rušila Hrvatsku i ako bi se utvrsdilo da jesu tada bi bili osuđeni na određene zatvorske kazne
konacno neko trezveno da kaze nesto. hvala,florence
@ tambura ti kao da si virio Tadicu u Guzicu pa sve znas ista radi ,sta misli ajd oladi
haski tribunal je parodija pravde...i banda hipokrita i manipulatora...! svak zna da je boris tadic LICNI CUVAR vec deset godina srpskog kasapina-monstruma ratka mladica...!!!
srbija je vampir zlocina....krvolok i krvoloci... a gdje je monstrum ratko mladic...?! ZASTO NEMA ULTIMATIMA FASSISTICKOJ SRBIJI ZA ISPORUCENJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA...?!
KOJI ZLOCIN?? O CEMU ZVACES?
Hahaha, je l\' to Gotovina donosio zakone??? E, pravde i k....!