Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ LAŽNI IDOL JE JEDAN OD NALJIGAVIJIH BOTOVA MAFIJAŠKOG REŽIMA ALEKSANDRA VUČIĆA I SNS-A. ON JE NAJMANJE POZVAN DA KOMENTARIŠE OPRAVDANE PROTESTE GRAĐANA BEOGRADA I SRBIJE. LJIGAVAC I NULA OD ČOVJEKA NEBOJŠA KRSTIĆ!☝️
Ovaj spava na Happy tv, pored Seselja glavni gost.
Nisam ekspert za Srbiju ali ovo je neki Vucicev uhljeb
OVAJ LAŽNI IDOL JE JEDAN OD NALJIGAVIJIH BOTOVA MAFIJAŠKOG REŽIMA ALEKSANDRA VUČIĆA I SNS-A. LJIGAVAC I NULA OD ČOVJEKA NEBIJŠA KRSTIĆ!☝️
vala klix-e, gdje izvukoste ovog marginalca i totalno nerelevantnog tipa koji se sada šlepa vucicu a ovaj ga ne hebe ni 2 %
Sta iz ove izjave nije tacno? Sve sto je rekao je istina, svidjalo se to nekome ili ne. Djilas je tajkun, Obradovic je fasista. Vucic je oporavio ekonomiju Srbije i dok je na vlasti nije izgovorio ni jednu jedinu ruznu rijec o komsijama. Sve nacionalne manjine, ukljucujuci Bosnjake I Madjare kao najbronije su glasali skoro 100% za Vucica. Ucinio je za nacionalne manjine vise nego svi tzv. demokratski lideri prije njega.
Dzikan na kvadrat.
Jebe se nas za proteste u Srbiji.
nekadasnji clan VIS IDOLI
Ko do sad nije skont'o da su ove demonstracije obična farsa, ima problem s logikom i kratko pamćenje historije (kako bliže tako i dalje).
Kao da ima neke razlike između ovih na vlasti i ovih koji žele da ih maknu. Sasvim je svejedno, svi su ista fašistička hovna. Ali svakako bi bilo lijepo da Vučić vlada bar jedno 20 godina. Srbija to zaslužuje.
1za100 pametnom dovoljno
Gomila baljezgarija, bar ovo što je rekao o Vučiću.
Pa vi iz KLIX-a padate sve niže i niže za pare ćete sve objaviti.
Ima i Beograd Galijaševića.
Nedićevcima je ćetništvo mlako i izdaja. Eto protesta u Srbiji.
Nijesam pristalica niti jednih niti drugi,pa zato bi htio povuci jednu paralelu.Sve je vec vidjeno u B.Luci.Gubitnici izbora koriste tragediju Davorovu da bi srusili vlast,nijesu uspjeli.Djilas i Obradovic koriste poznate glumce i studente da dodju do vlasti.Naravno nece uspjeti.Danas je svima poznato gdje je kuhinja svih nemira na Balkanu.Svi nasi politicari su dovedeni na vlast uz pomoc te kuhinje i sluze kao fitilji za njihove potrebe.Ovdje se nista ne dogadja slucajno.
Ovog analiticara qu3y Vucicev brat Andrej...tako se bar suska
Sta je svrha protesta,i kada je kulminirala?Djilas sr uznemirio jel treba da se donese zakon o potijeklu imovine,pa treba dokazati odakle silni milioni.U protestu ucestvuju uglavnom stanovnici Beograda,koji su razmazani koji midle da samo oni treba da zivi,a ostatak Srbije,da gladuje,sto smo imali dlucaj za vrijeme Djilasa.