Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Bože pa ima li glupljeg naroda od ovog mog bosanskog???? Ja kad odem na more, Dalmatinci me uvijek lijepo prime i uvijek me isprate s bocom maslinova ulja, kasnije oni dođu na ćevape u Sarajevo itd.. U Slobodnoj Dalmaciji je neki dan izašao članak o tome kako su Bosanci najbolji gosti na Jadranu - ima li gdje to objavljeno na ovom portalu?? Nema naravno, jer je i sa-x oruđe u službi nacionalističke bagre kojoj odgovaraju tenzije i nemir!
Grčka majka. Čisto more i plaže, jeftino, ljubazni ljudi i normalne istočne komšije.
Ovo je samo mazanje ociju, nit se glupaca mislila izvinuti, nit kome treba glupacino izvinjenje. Njima je samo do novca kojeg muzu za najlosiji turizam. Imaju li Francuza na plazi? Imaju li Njemaca? ima li Britanaca? Sijecu granu na kojoj sjede. Zasto jos uvijek nije dobila otkaz? Samo bi to mozda nesto pomoglo!
SMECE OBICNO
hehehehehehh...ova njena izvinjenja mogu samo da prodju kod nas u Bosni i Hercegovini!!!! koja je to rospija da tako moze i pomislit...... mi iskoristavamo Hrvatsko more????eeeeeee stuhe...... Nas hrvatska pojede za noge koliko nas iskorstava.......
dijana koji im se K izvinjavas, to je stoka tuurrcciiiiiiiiiii, maaarsh u tuurskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nemoj se ni izvinjavati dovoljno si rekla pametnija si kad sutis!!!ustvari nisi nikako pametna svejedno sutila il pricala!!!Tvoja profesija ti nalaze da formulises pitanje prije nego li otvoris usta a ne kad ih zatvoris!!!Dovoljno si rekla stvarno!!
Nazalost nije jedina koja se stidi svog porijekla, iz Bosne je, glumi Hrvaticu i stidi se onog sto jeste. Ta cinjenica je sama po sebi zalosna. Nije ju cak potrebno ni vrijedjati.
Jadnica ne konta da je Hercegovka, a ne Hrvatica !!!
ovo je sve zato što im je krivo jer im Anđa nije došla :)
Hrvatska je depresivna zemlja. Svakoga dana svaki Hrvat i svaka Hrvatica stariji od deset godina progutaju praxiten. Ja popijem tri.
kada naručiš supu, oni ne znaju šta je to i neće da te usluže. međutim, kada na engleskom (malo njih zna engleski) naručiš soup, onda budeš uslužen. nije supa, nego soup.
znači, kad vidiš deke na plaži, podrazmjeva se da su to hrvati...
Ispričala (izvinula) sam se građanima BiH samo reda radi (pritisak javnosti i upitnost radnog mjesta). Inače moj osobni stav ostaje isti. a, to znači da su mi Srbi rado viđeni gosti u odnosu na ove krezave spodobe zmazanih guzica.
BALYIJE SAMO SE DRZITE TIH VASIH ISLAM- IZMETSKIH ZEMALJA KAO EGIPAT, TURSKA, TUNIS, NEMJTE DOLAZITI U HRVATSKU (MAKARSKU) I BIT CE SVE SUPER. SVOJE KOKOSIJE PASTETE PONESITE U TE SVOJE ISLAMSKE ZEMLJE. U HRVATSKOJ STE NEPOZELJN I NEMOJTE VISE DOLAZITI. ZAR VAM SE STVARNO MORA PONOVITI 100x DA BI NESTO SVATILI.