Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neukus i nepostovanje koje prelazi sve granice zdravog razuma. Ovi koji ovo rade u vidu zabave i koristi treba velikim kaznama kazniti. Vec odavno je trebalo poceti taj FB cistiti od ovakvog otpada. Jadni roditelji...
ko će ga očistiti i zašto? pa nije njega slino ćifutski napravio jer je eto on genijalan pa se sjetio već što su cionisti odredili da je vrijeme za takvo nešto mogli su oni to napraviti i od myspacea koji je harao godinama prije facebooka ali nisu, oni hoće svoje 100% kontrola
U principu to ide potpuno jednostavno - zakonom. O cem se vec na veliko prica i vec su u zapadnim zemljama neke stavke prihvacene. I to sa pravom - pa tko voli neka izvoli. http://www.20min.ch/digital/dossier/facebook/story/St--Gallerin-wegen--Seckel--verurteilt-11945806 Prevedi na google translate ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako je oteta i ako uhvate otmicare,po dvije petarde im stavit u s*pak.............
I začepiti im usta. :)
Boze olaksaj a ne otezaj!
bil hajr amin
za LUCKIES : Ti nemoj jebat svoju retardiranu mater, neka je jebu kerovi, kao i do sada, a što se tiče pitanja, IKRE, čitaj konjino pa ćeš znati o kojoj je zemlji riječ i kako vješaju na dizalicama..saznat..ćeš da imaju manje ubistava i silovanja za godinu nego recimo Amerika za jedan dan.
Jos jedan napad na Hrvate u Srbiji, samo jedan u nizu incidenatra. Nadam se da ce ju naci sto prije ovo je strasno.
Trebalo bi Tijanine slike polijepiti na najprometnija mjesta, da se dobro vidi, jer nisu svi na FB. Raspisati nagradu onome ko je vrati, možda i ta bagra koja je kidnapovala dođe po nagradu :(
Mađari ili Šiptari,trećih govana tamo nema..ili ima Sandžak
Teško roditeljima, kroz šta prolaze, ned'o Bog nikom. A kad kažeš da je šerijat pravo oružje protiv lopova, silovatelja, kidnapera, ubica i ostalih govana, odmah te napadnu da širiš vjersku netrpeljivost. Oštro na one koji krše zakon i tad imaš sigurnu sredinu.
Grupa je sramotna ! Ako je istina, tuga je kad se neko odlučio za ovako jadan potez. Radi budalo ,obrazuj se i imat' ćeš koliko-toliko para za normalan život! Ovo je sve bolesno .
Imace para i za lijecenje. Ako je kreirao tu grupu iz zezancije, onda mu je zaista neophodno lijecenje.
pozurili ste klixovci, ova stranica je Fake da bi se skrenula pozornost medija, i uspjeli su ;)
Ovo se neko zajebava ahhahaha. Još se javili preko interneta ulazi im se u trag brzinom svjetlosti i još žiro račun pa ne može Tito dići pare sa tog računa ako i neko uplati.