Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno bgm od svih Turaka ovi srbi su najgori.
Preporučujem ti da pročitaš http://mbe.oxfordjournals.org/content/22/10/1964.full.pdf da vidimo ko čije gene nosi pihpihpihpi.
Ko bolan moze s smrdima pazi ovo hahaha. SRBI SU IMALI SUSRET SA VANZEMALJCIMA: Evo šta se desilo davne 1889. godine! “Simpatična” bića sa Merkura sišla su među Srbe davne 1889. godine kada je u listu “Javor” objavljena drama Dragutina Ilića “Posle milion godina”, prva domaća, a verovatno i svetska naučnofantastična drama.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zasto momka niko nije napao dok se slikao sa prijateljima u Istanbulu taj dan?
Po komentarima vidim da Bosnjaci Turke ne vole, sto me bas iznenadjuje, pa me bacilo u razmisljanje koga to vole, ko su im prijatelji i sa kim saradjuju? Evo ne valjaju vam Turci kao sto vidim, smatrate ih nekom nizom rasom genetski slicnom sa najomrzenijim Srbima, ne valja vam Saudijska Arabija jer ulaze u Srbiju a vama samo prave dzamije, ne valja vam zapad, ne valja vam SAD (jer rade protiv interesa islama), sa svim susjedima odnosi losi, svi optuzeni za neprijatelje i agresore, sa druga dva naroda u BiH odnosi opsta katastrofa. Pa izvinite, Bosnjaci, ko ce u vas da investira, kako da vam bude bolje kad ste kao gomila bijesnih pasa u toj islamskoj prciji od 23,7% BiH koja histericno mrzi sve sto ih okruzuje, pogledajte vam samo komentare? Jako vas zanima srpsko-turski konflikt, i u svemu ste se nasli pozvani da komentarisete, mrznja prema drugima vam je iznad vas samih. Sami ste vi sebe zatvorili u taj rezervat, nisu vam ni Srbi ni Hrvati krivi, vec vas odnos prema okolini.
Svaka čast braćo turci samo TARI smrde jedan po jedan ide....
Braca to onda priznajes da ste od istog k.urca nastali. Ma ne bih nikada to pomislio.
Samo kidaj jednog po jednog idemo daljeeeeeeeeeee naprijd..... LETS GO'''
Klix.rs
kad je ubijen franzuc u beogradu onda nisu protatvovali
nadam se da ce se okupit pa krenut na turke u istambul. ja cu im organizovat donaciju za avionske karte
Najžalosnije od svega je izgubljen mladi život. Osim toga, znamo mi dobro ko su "vatreni navijači" i Zvezde i Partizana, znamo još bolje ko je bio ratni zločinac i kriminalac Krkan, čije je navijače vodio i šta je sve u životu radio. U Beogradu su kriminalci ubili Harisa Brkića (12.decembar 2000.g.), košarkaša Partizana pa nikom ništa. Zatim su ubili i Marka Ivkovića, pa opet ništa. Zašto je život ovog navijača vrijedniji od života pomenutih košarkaša, gdje su onda bili protesti?
Mirso svaka cast ! Pametno receno i neutralno :)
ma ja kad je vedran u sirokom stradao onda je to usaskofasisticki teror nad neduznim gradjaninom, protestuje se, plac tuga... a kad je rijec o srpskom navijacu onda neka,treba tako trazio dobio... balijske dvostruke mjere fuj
Srbi kontaju da su Turci poput Bošnjaka!
mozda je tebi pra dedo Turcin meni bogami nije. Jedan moj predak je bio poznat kao koljac Turaka.. Mada dan danas smatram Tursku kao prijateljsku zemlju, a tad su bili agresori. Ali su u svakom pogledu bolji prema nama bili nego prema srbima
Onaj momak sto je ubijen napisao nekoliko sati prije nego sto su ga zboli : NOZ ZICA ..... Prvo mi ga je bilo zao dok to nisam procitao. Sve po zasluzi ;)
I zaista od svih Turaka su srbi najgori.. Komplex koji traje evo vec duze od 500 godina, a Turci ih nastavljaju karati u svakom segmentu :)) Srbi samo prijete na internetu i ponekad i protestuju i to je to
Cudi me da nisu demonstrirali kad su ih Bugari mlatili na ovoj kosarkaskoj utakimici. Nikako da skontaju da je i do njih i primjene "hrkljus" http://sport.blic.rs/partizan/vesti/262850/Uzivo-Tuca-navijaca-na-parketu-Levski-i-Partizan-pred-praznim-tribinama--2637
Pa naravno.Jake policijske snage ispred skupstine,vlade...Neboji se vlast navijaca,oni su njihova vojska,nego se boji obicnih ljudi koji traze zaklon iza bilo koga,da pokusaju ponoviti 5-i Oktobar i zavrsiti posao sa onima koji su se tada izvukli,a sada cak vladaju.
Jesu plakali kada su ubili onog Francuza Tatona.Tragedija se desila, momka više nema, novim neredima ga neće vratit
Ma djeće to oni ba znaju samo kad njihovog nekog roknu da pišu po furumima a kad oni nekog roknu ne znamo mi bgm šta je se desilo ovo ono.
........očito je da nas sve dugogodišnja kriza polako ali sigurno vraća na početak devedesetih, kada su navedene navijačke skupine korištene za obračune.......... jedino im fali arkan, ali sada imaju onoga bogdanova.........