Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pucao vladika na sokola u visine, kad ono soko leti i dalje. Svi šute. Kad jedan će: - E nu čuda. Mrtav a leti.
Cuj kontrola pa sa borbenim lovcem preletis cijelu crnu goru za 5 min
@aladin Kojim borbenim lovcem? Bosanskim?
@ZaiJian Glupko - lovcem nato saveza.
Soko sivi i Kosova Republjik.
od kako djetici odkurcase srbiju od sebe svako im dobro pokuca na vrata,i ko god ih je od sebe otekasio dbro mu je doslo na sva vrata, a kad odkurcaju SPC to ce biti #1 drzavica a balknau !kuku se onom ko sa njima devera !
Bosnjo se sikira zbog Srbije. Ljude u Srbiji ista informacija uopste ne zanima ali papke y Bih zanima. Sreca mi smo svoje nebo zastiti sa Su57 armije Bejha. Ljudi nemaju pametnijeg posla nego drkat na nato od kojeg imamo karinu,imat cemo karinu imali u ratu karinu
dvi livade i jedno brdo
dvi livade i jedno brdo
imaju šta kontrolisati brete
Kad nisu u stanju sami sebe da cuvaju
srbi su vojno neutralni....ne pripadamo ni jednom savezu i necemo nikad ici radi tudjih interesa ubijati ljude po africi,aziji ili bliskom istoku....to neka rade sotonsko vatikanske podguzne muhe....nismo uopste ljubomorni na vas status u nato....:)
@kingdomofdrina: Ne kopiraj se više, kandilo ti jbem :)
@ScoobyDoo ...cuti budalo...gleda te dedina ikona sa tavana....:)...znas sta radi sveti ilija takvima?...pitaj nenu...
Tek sad su nahebali i ovisni o jednoj strani
Pripreme za odcijepljenje Kosova!
Još jedna zemlja koja je zauvijek sigurna od srpske agresije :P
Koje ponizno spinovanje. Nije to "privlegija", to znaci da imas gospodara. Srbi su vam svima dali slobodu 1918-te. a vi brze bolje ponovo pobjegoste bivsim gospodarima pod suknju. Ili prizivate da vam se ponovo vrate. Niste vi drzavotvorni narodi, a nije ni sloboda ni nezavisnost za vas. Zato ste I rasturili Jugoslaviju. Navikli ste da budete sluge.
Izazvali Prvi svjetski rat, a onda plandovala na Krfu od 1914. do 1918., a onda kad je taj rat bio gotov krenuli u "boj" od Soluna i to iza Francuza. I svuda od Makedonije do Slovenije pljačkali naseljavali se na tuđa imanja, pa ih proglasili "vekovnim ognjištima". Znaju to i Crnogorci i svi drugi. Raspitaj malo o tome.
@Lupus2014
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blago njima!