Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo prestanak plaćanja poreza,tv pretplate i ostalih dažbina državi vodi do pada diktatora.Ovi protesti veze nemaju kad sve balkanske političare podržavaju iz EU,Amerike pa čak i iz Rusije.
maske pokreta Anonimus :))
interesujeme za koju budalu su ovi glasali, mozda Seselja ili onog rokera playboya koji nema nikakvo izkustvo.. pobjedio je Vucic ubjedljivo, postuj demokraciju, bice opet glasanje..
sve u svemu pendreka se sprema.
Balkanski narod je uopsteno stoka.
Halo ba "gradjani" pa vi ste ih birali… Nema Tite da se od njega trazi smjena budala…
Sve ih je manje i manje:d
Ovako izgleda plaćeni izrežirani spin....Dok se raja ne umori...
?! Meni to sumanuto . Pa , izbori su bili neki dan . Ljudi koji su glasali za pobjedu ubjedljivu Vucica , nisu gradjani ? Sto se pakosnih komentara , raznoraznih baliyetina tice , malo podsjecanje ..Pocrkajte zohari , muslimansko Zapadno Sarajevo je kasabica u poredjenju sa srpskom metropolom . U ama bas svakom pogledu .
NAprijed Srbi, naprijed omladino, zatucite udbaše i četnike ! Nakon toga vas pozivsmo u BIh, jer ovdje NEMA ZAINTERESOVANIH !
HAJMO IM JBT BA, KOJI NAM JE K VIŠE
bilo je 2014 .. pa sta je bilo? nista.. sve isto.. nema od protesta nista.. moc je u tvojim rukama.. a i ne shvatas to
samo treba da ih prestanu placati.. taj pasivni otpor je jedino oruzje.. ovako samo kmece i nista nece postici
a ja vidim što vučić prijeti nekim ratovima u stranim novinarima..kod nas ništa o tome