Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ozbiljni studenti nemaju vremena za ove pizdarije\" ako pod pizdarijama smatraš to što većina bh. studenata mirno prihvata da im se može nametnuti skoro pa bilo šta, onda si upravu, nemaju vremena, jer samo \"neozbiljni studenti\" imaju vremena da razmisle svojoj glavom i stanu pred nepravdom. Također, jedan \"ozbiljan student\" bi se trebao izražavati bolje od izjava tipa \"ne seri\", ako već misli diskutovati o bitnim pitanjima. Valjda ćemo se i mi ostali nekad \"uozbiljiti\".
\"ozbiljni studenti nemaju vremena za ove prizdarije?\" Ja sam studentica 4.g. Pripadam u 10% najuspješnijh studenata na faksu, ne plaćam studij i primam stipendiju. Ujedno je vrijeme kolokvija, a, pogodi što, IMAM VREMENA za ove \"pizdarije\".
de ne seri...ozbiljni studenti nemjau vremena za ovakve pizdarije
Ovakvu incijativu i solidarnost bi bilo lijepo vidjeti i na sarajevskim fakultetima gdje se recimo na Filozofskom faklutetu naplaćuje 2KM za ispitni materijal. Ako te 2KM pomnožimo sa brojem studenata pa onda sa brojem ispita ispadne lijepa suma. Međutim, iz iskustva znam da sve takve incijative ostaju na pokušajima pojedinaca dok studenti konačno ne shvate da se ne trebaju bojati i da kao grupa imaju utjecaj.