Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite ga nama u Sarajevo neka slobodno seta ulicama grada, nece biti jedini, ima takvih ovdje dobar broj, uz to jos ugledni gradjani, sportisti, vijecnici i sl.
ne seri budalo
Ne, nego ga je ubio Zijad Turkovic!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odmah ga za direktora Uprave za indirektno oporezivanje BiH
Prokletinjo pogana
Hoce li vratiti hotel na Ilidzi stanove po Sarajevu tvornicu sladoleda i kucu u Turskoj ? Ako je diler kao sto jeste onda mu to treba uzeti Neka mu zena i sinoci idu u Ningo na posao a ne sepure se sa dilerskim parama
Sto nekazu ciju je drogu rasturao Šmrk po Sarajevu i šire !
olaksavajuce okolnosti su za one koji pocine krivicno dijelo impulsivno ili koji su to nehoticno napravili, ili ti neki normalni ljudi. Ovaj lik nije normalan i bice kriminalac cijeli svoj zivot i praviti krivicna dijela, ne moze se njega tretirati kao obicne gradjane valjda.
Hoće li imati ovih 300 + 100 eura da namiri? Dajte humanitarni broj da zovemo.
Ubio se za Ambasadora, al ovaj bi nam keša donio, zna ga praviti ako ništa 😂😂😂
Oslobođen za ubistvo Delalića jer da nije onda bi i Šćepo morao ponovo zaglaviti - a Šćepko je glavni poltron A. ambasade i kao takav je jako potreban Amerima u getoizaciji Bošnjaka. Eto zato su morali osloboditi i Keljemendija za Ćelu.
"olakšavajuću okolnost uzeo vrijeme koje je proteklo od izvršenja krivičnog djela, od koga nije donijeta pravosnažna odluka." Hahahahaha dali čovjeku olakšavajuću presudu zbog svog vlastitog nerada e to su ti sudovi na Balkanu
Sudeći po presudi izgleda da se isplati baviti kriminalom.
Kakve ste vi budale zatucane, zato i jesmo sada gdje jesmo. Rahmetli Ramiza Delalića je ubio Zijad Turković a vas prokletinje što laži plasirate po portalima stići će kazna jer Allah sve vidi.
Olakšavajuća okolnost vrijeme koje je proteklo od izvršenja krivičnog djela?
Najjace rodio se u Peći, Kosovo. Pa BiH ne priznaje Kosovo, ali klix bratija ogranicena.
ovakvima je alija dijelio državljanstva
Dajte ga nasem sudstvu da ga ubaci na tik tok
kako će ovih 400 eura troškova podniijeti, to me najviše brine
kako će ovih 400 eura troškova podniijeti, to me najviše brine