Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........psi su živahni, skaču i grizu..........dakle, nisu domaći već uvozna roba.....
Nadam se da oni imaju zakone za razlik od nas, i da ce doticni diler dobiti veliku zatvorsku kaznu. Mada, to je vjerovatno samo nada jer ne vjerujem da si i oni bolji.
dobice ako im ne bude mrsko da ga osude...
Nije on htio pustit kera na drotove, nego da udje i on u kavez, i da laje na muriju.
Trebali bi sve drzave uvesti pravilo kao sto je u Minesoti gdje policajci u svom sluzbenom oruzju imaju po dva gumirana metka za onesposobljavanje prestupnika npr. ako u okvir ide 12 metaka prva dva koja policajac ispali su gumirani metci a onda izlaze bojevi metci i gdje vas pogode sa tim metkom taj dio tijela utrne, a ne kod nas diler vrijedja i puca po policajcu.
auuu dje bas tri prsta, u svetost ga ujeo
puc ga medo hahahahaha
Izrešetati gazdu a kera osloboditi.
"Pretresom kuće koju koristi M.M, u spavaćoj sobi pronađena je ručna torbica u kojoj se nalazilo šest PVC pakovanja koja su ukupno sadržala oko 400 grama materije za koju se sumnja da je heroin", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije. Hmmmm, rucna toorbica kazete, ovo ukazuje na povezanost mafije na Balkanu. I kod nas neki koriste torbice, cak i u ulicnim tucama :)
...da je bilo gledati tu borbu pasa...?!
kad ker napane kera hhahahaah
Za*eban neki đetić...
A bogumi meni je mrsko zivjeti a kamoli puscati kera na ovu bagru