Regija
0

Narko diler pustio psa na policajce u Podgorici

SRNA
Podgorica
Podgorica
Crnogorska policija uhapsila je osobu čiji su inicijali M.M. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Pretresom kuće koju koristi M.M, u spavaćoj sobi pronađena je ručna torbica u kojoj se nalazilo šest PVC pakovanja koja su ukupno sadržala oko 400 grama materije za koju se sumnja da je heroin", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

On se sumnjiči i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, jer mu je nađen pištolj i municija za koje nije posjedovao dokumentaciju.

Prilikom dolaska policijskih službenika u dvorište kuće koju koristi narko diler, M.M. je pritrčao do metalnog kaveza u kojem se nalazio veći pas i sumnja se, u namjeri da pusti psa kako bi napao policijske službenike, pokušao da otvori kavez – skidajući tzv. rezu sa vrata kaveza.

"U trenutku kada je jedan policijski službenik pokušao da zatvori kavez sa opasnim psom, kako bi otklonio opasnost da pas izađe iz kaveza i napadne nekog od policijskih službenika, pas je ujeo za desnu šaku policijskog službenika, povrijedivši mu tri prsta", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je povrijeđeni policijac transportovan u Klinički centar Crne Gore, radi ukazivanja ljekarske pomoći.

M.M. je nakon hapšenja uz krivičnu prijavu, sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.