Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovoje neki arap,mozda cak isilovac cuvajtese crnogorci mozda zapojasaom nosi bombu,a pa da jeste isilovac ali srrbski
Crnogorci, čuvajte se Srba i Rusa, ne misle vam dobro.
Crna Gora je ozbiljna drzava. Imaju veci procent vlaskih cigojnerskih petokolonzsa neyo Bosna, a ovaj poglavicz zlocinacke crkve mora pitati smije li uci u CG.
Ovom Sabanu bi trebalo zabraniti svaku funkciju i zatvorit ga u prdekanu! Vise je on govora mrznje prosirio nego po osudjenih cetnika. Zbog ovakvih je 95% srba to sto jesu! Radikali!
MORAJU I BH PRAVOSLAVCI PRAVITI BH PRAVOSLANU CRKVU VIDITE SVI BJEZE OD SPC
SPC TREBA ZABRANITI U BOSNI, A SADASNJI UGOVOR SA SPC PREKINUTI.
Svaka cast dobrim vjernicima ali na balkanu su vjerske vodje samo zlo i krv donosile.
E cudo se ne pitate sada kako ce to uticati na BiH, jer ocito svaki isprdak susjedski utice na nas.
Vjesnik zla i rata.
Dozvoljen mu je posjet klixe nije Milo budala da okrene 70% CG protiv sebe
@nenoniho dozvolio je poturico dozvolio , jesi srecan sad haha?? Milo samo se igra
Ako nije dobrodosao ne mora ni da ide. To se fino zatrazi dozvola, ako je odgovor negativan ne treba ni ici. Najruznije je doci na granicu pa praviti scene.
Hoce,ako dobije Crnogorsko državljanstvo!
Milo kako je krenuo dicice svoj narod protiv sebe
što bi dogao svoj narod,. pa crna gora ima svoju crkvu šta če im ovaj
Ova Srbadija izgleda i dalje misli da živimo u bivšoj državi gdje su mogli da pričaju i rade šta im se ćefne. Neće da može. Došlo je vrijeme gdje se prema drugim narodima mora pristupati sa više poštovanja.
akakve veze srnogorsi dukljani imaju sa serbima .jugućetnici neposustaju alsamo jih mi rvacki sokokovi zaustavit možemo štojei pokazano
Nema potrebe ni da dolazi a ni da mu se dozvoljava.Dosta i od njega negativnisti poteklo jer je stalno u sluzbi rezima pa tek onda naroda