Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta! Bas steta! A ja nameravao da letujem na Murteru! Sada vidim i znam, pravac Grcka!
Pa sta tu nevalja i sta ce oni na jadranu imaju adu ciganliju i nek se tamo brckaju,nedajboze da jenjihovo more zasmrdili bi ga do Istambula.
pa stvarno ne mogu da shvatim koliko glupih komentara ovdje ima ljudi desilo se sta se desilo pa dokle.vi ne morate niti treba koga da volite ali moratr da ga postujete i to je AMIN.ZIVJETI ZAJEDNO SE MORA.
Malo Tompsona, malo uništavanja imovine....a onda će Slovenija biti kriva za (ne)ulazak u EU.....
Skup internetskih nejeba i kompleksasa.. Pa da li vi ikada procitate svoje vlastite komentare i da li ikada pomislite na to koliko gluposti izvalite u tom jednom komentaru... sva sreca pa ste u manjini i nadam se da ce vas smjestiti u ustanove predvidjene za takve slucajeve kao sto ste svi vi :)
@IIojd, s tobom se covjek moze sloziti za razliku od ovog @bosnjaka koji bi nas posvadjao sa svima. Hrvati mozda i nisu prijateljski narod (vjerovatno nisu i zbog ovakvih budala kao @bosnjak) , ali kad imamo srbe kao vjecne i krvne neprijatelje ne mozemo i od Hrvata praviti neprijatelje. Ne znaci da treba pristat na sve njihove zahtjeve, ali se treba uciniti sve da odnosi budu fer i korektni s njima. jebbo @bosnjak mater svoju budalastu.
@bosnjak >ista su to gamad i jedni i drugi dakle i rvati i srbadija nezna se koji vise smrde, evo ja sam bosnjak isto i rekao bih ti u tu poganu facu da si najobicnija stetocina ko onaj ker po ulicama sto luta bez ikakvog cilja i svrhe. crkni budalo, nemoj se za bosnjaka predstavljat jer si otpadak, cigan.
bože moj kako su retardirani komentari. svi su kao dobrice i svi drugi su kao krivi. mogu misliti da za vrijeme poslednjeg rata ste svi bili u pelenama i gugutali. kako vas nije sramota da tako komentarišete. hrvati stalno govore da nikad nisu ratovali u bosni, a mog dedu su lično oni zaklali unutar granica BiH. muslimani nisu ratovali ali su čisto slučajno pred rat doveli gomilu mudžahedina. srbi nisu ratovali, ali su pobili onolike ljude u srebrenici, a moglo je biti i gore u bihaću, ali na svu sreću nije. niko nije ratovao a toliko mrtvih. da se čovjek zapita.
@musliman P.o.p.u.s.i. mim casni kur...
TAKO TREBA!
@commi, on i \"bosnjakinja\" su clanov cccetttnnnickog pokreta
Koja budaletina može da izjavi da mi na Hrvate gledamo kao na braću. Na Hrvate gledam kao na ljute dušmane koji bi nam radili iste stvari samo da nisu bili zauzeti ratom sa Srbima. Ne trebaju nam ni jedni ni drugi, jbm za njima. Stvorićemo čistu muslimansku državu, povezati se sa Kosovom, Sandžako i Albanijom. Dovesti kapital iz islamskog svijeta. To nam je jedini spas. Sve drugo je čista utopija što se pokazalo kroz 500-godišnju istoriju. Danas zahvaljujući svom rezistentnom istavu imamo bosanski model našeg bošnjačkog roda i poroda koji je riješen isto kao i palestinski. Bihać kao Zapadna obala, Sarajevo, tuzla i Zenica, kao Gaza. To smo dobili od njih. U se i u svoje kljuse.
bošnjakinja sam i više volim Srbe i Srbiju nego Hrvate i Hrvatsku! eto ti sad!
ja mislim da tu nema mrznje, jednostavno sibencani ne zele sa srbima imati nista i ne zele ih u svom gradu sasvim prirodna stvar, sasvim normalna ljudska reakcija, jer ne zaboravimo, srbi su cijelu sibensku regiju najvise razvalili u dalmaciji u ovom slucaju nenormalna reakcija, ljudska reakcija je reakcija bosnjackog sarajeva, koje prima te iste ccceeettttnike kao da se nista, ama bas nista dogodilo nije? to je bolesna reakcija, to je neuobicajena ljudska reakcija kao bosnjak, vrlo dobro razumijem sibensko-hrvatsku reakciju, kao bosnjak, u opste ne razumijem bosnjacko-sarajevsku reakciju na prisustvo komada zlocinackog srbina svi su srbi isti, svi hrvati nisu isti, i svakako i posebno, svi bosnjaci nisu isti, sarajevski bosnjaci trebaju sjesti sami sa sobom i dobro razmisliti, primiti prosjecnog zlocinanckog srbina kao da se nista dogodilo nije, je bolest
@Abdula i ovaj drugi Abdula ispod tebe.To da li cu ja goreti u dzehenemskoj vatri je odluka Bozija. Ti se nesmes poistovecivati sa Bogom i biti kojekakav \"prorok\",proricati kome ce sta biti. Koliko si ti dobrih dijela ucinio prema \"djeci Bozijoj\" koliko si pomogao starim nanama,svojim roditeljima,jaranima. Da li postujes zene \"djecu Boziju\". Da li u svojim mislima imas mrznje! Ako imas nisi vjernik u boga nego u Sejtana,koji ce ti uci u tvoju dusu ako tako nastavis. Pogljedaj se u ogljedalo \"zrcalo\" i reci sebi,kada si posljednji put pomogao ljudskome rodu? \"Djeci bozijoj\".