Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je došla Zaharova lomio bi sebi noge Milanović da dođe da joj poljubi noge
E onda bi leg'o cunnilingus.
Ovaj Milanovic je fakat neprosvijećen i slabo informisan za jednog lidera EU države. Nancy Pelosi predstavlja u američkom kongresu kalifornijski 12i Distrikt vec dugi niz godina, a kao najstarija osoba u Kongresu, ujedno je i govornik. U Kaliforniji su skoro svi demokrate, nijedan republikanac u tom Distriktu nije pobijedio cak ni kad je predsjednik Ronald Reagan pobijedio izbore 1981.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Milanović fakat nije dobre glave. Nebitno za stavove o BiH i ostale gluposti, čovjek glumi Trumpa i pravi štetu svojoj državi radi nekih ličnih frustracija i svađa sa Plenkovićem. Da Hrvati u duši nisu nacionalistički balkanci, što jesu, Milanović ne bi ni sanjao drugi mandat, a ovako kotira dobro. Cijelo ovo područje je nazadno, samo neko manje neko više, duševno i mentalno.
U pravu si. Ovaj je totalno štetan za Hrvatsku. Misli Zoki da EU i NATO ne primjećuju njegovu pro- rusku politiku. Vidi se iz aviona da je Putinov čovjek. Samo ga čekaju na volej. Pa Trump bi ga prvi shebo. Stari dobri Stipe Mesić je zadni Hrvatski gospodin a ovo ostalo su cirkusaneri i lopovi.
Ma ja hrvati i srbi su nacionalisti a bosnjaci su gradjani :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvjek sam na zokijovoj strani. Samo boim se da je se ovaj put mnogo preračuno. Iz koje god stranke bila, ona predstavlja ameriku i njen narod. Hrvatski jedini istinski prijatelj je Amerika.
U normalnim zemljama, kao sto je SAD, kada ti neko pljune predsjednika ili drugog nekog visokog duznosnika, to predstavlja uvredu za svakog gradjanina te zemlje, bio to Demokrata, Republikanac, Independent- sta god. Boze dragi... samo se distancirati sto je vise moguce od budala Seselja, Dodika, Milanovica... Ne postoji kod Amera "stara vijest", niti "odlazeca administracija"- oni biraju sebi, a tvoje je da postujes koga god odaberu.
Kao da je milan bitan lik u hr...frustrirano buljavo deriste
MILANOVIĆ JE JEDNA VELIKA KRETENČINA
Cijenimo potporu SAD u razumijevanju pitanja Hrvata kao konstituivnog naroda u BiH. Rekao je Plenković Nensy Pelosi. Klix namjerno izostavlja bitno a prenosi nebitno.
Vidi se da se Milanovic druzi da Dodijem i za njega je svako iz Amerike odlazeca administracija.
Ne treba sumnjati da će Hrvati iskoristiti ovu posjetu da lobiraju za Hrvate u BiH.
Realno svaka mu cast sto se ovog tice.
Pa nema vremena jer ga nije zvala. A da ga zovne, valjao bi joj se oko nogu da dobije kolacic... A treba biti iskren, niko ga vise ne zove, nestabilan je skroz, danas se slika sa tobom, a sutra vec napravi glupe stvari pa se ljudi pitaju jesi li i ti normalan da se sastajes sa takvim budalama...
Fakat čibavi nije normalan
Pametno.
Zoki zar se tako docekuju gosti strateski partneri i saveznici. Da je Lavrov isao bi mu na noge ili kao sto si isao dodiku u banikce. HR sramoto samo takva!
Milanović nikome nije nimalo interesantan niti ga tko šta pita !!! Obična gnjida ! Ni u Sinju više nije dobro došao !!!
Žena je izmislila svijet za njega a on kretten.
Hahahaha Bravo Nancy