Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazem ja preimenovat ce drzavu u Sumadija !! Mada gledajuci historiju ja bih to nazvao Beogradski pasaluk... ipak pasa je turska rijec.
@VenaCavaSuperior poznajem mnogo srba iz vojvodine i mahom vecina njih bi zeljela otcjepljenje. Ta prica oko madjara ti ne pije vode..
@VenaCavaSuperior ne kazem da takvi lijepe letke ali da se naprave neki fakat demokratski izbori bez malverzacija za otcjepljenje, nisam siguran ko bi tu koga nadjacao..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sto niko ne razgovara snjima, ako ih uopste ima, to se nasao neki psihopata da malo zamajava narod, a nema dupe da se javi. Ni Canak ne zna za njih.
Preko 50 posto stanovnika Rusije su de facto nacionalne manjine i 50 posto stanovnika Srbije su nacionalne manjine.Obje zemlje Rusije i Srbije prikazuju lažne podatke o nacionalnoj strukturi stanovništva ove dvije zemlje.
Tariguzani su zloupotrijebili britansko državljanstvo protiv onog miroljubivog mladog američkog studenta u Grčkoj iz minimalno tri razloga: 1-pokušati unijeti tenzije između Britanije i Amerike, 2-nešto slično između Britanije i Grčke, 3-nešto slično između Grčke i Amerike.
Po zvaničnom izvješću policije makedonske provincije grčke, čopor tariguzana je mučio i zlostavljao mladog američkog mirotvorca do smrti: 8 na 1.
IZGLEDA ODE I VOJVODINA UBRZO
Vrijeme je da se odvoje: 1. REPUBLIKA VOJVODINA 2. REPUBLIKA SANDŽAK
Masovni (čoporativni) napad tariguzana na američku ambasadu u Beogradu uz podmetanje požara prema istoj uz prilično koincidira vremenski kao još jedan od teških bombaških napada po Banjoj Luci.
Srbija (grč. Serv - sluga, služnik) je etimološki naziv za etničku grupu južnih Slavena koji su nasilno pokršteni od strane Bizantije, te tim Slavenima dali ime Servi - sluge Bizantije. Slaveni su po staroj tradiciji bili neprijatelji Grka i hrišćana, ali šta da se radi? Neki prodaše perunističku slavensku vjeru za većeru i okrenuše se u službi tuđina protiv svojih bivših komšija i braće. Otpad od naroda već 800 godina.
Republika Vojvodina,Republika Sandžak i Republika Šumadija trebaju ostati u dobrim i fer odnosima
Republika Vojvodina prelijepa multinacionalna republika.
Jedna od mnogih psihološko-propagandnih aktivnosti ratno-zločinačke prirode takozvane "vojske" Tariguzije koja je meni lično ostala u sijećanju je upravo ovakva: -Stoka iz Hrvatske koja se doselila u Vojvodinu pravi nama mnogo problema- Napomena: Osobu koja dobija penziju od 650 eura (izvjesni Drakulić) možete pronaći na adresi u vojvođanskoj naseobini Bački Brestovac na adresi vojvođanska 140.
Šta hoće Rusija da pomogne Srbiji.Rusija je nezakonito agresijom napravila dvije Ruske republike u Ukrajini,dvije Ruske republike u Gruziji,Rusku republiku u Moldaviji i okupirali su Krim.Rusi nemaju obraza da se mješaju u status Republike Kosovo i i Bih.
Bravo Vojvoino! Uvijek su bili pametniji od Sbije.
@Mickey100 dje ces to objasniti fekalistancima. Lakse im udje metar u guzicu nego cent u glavu
Zato što nemate straha da se može Beograd odvojiti od Srbije za razliku od Vojvodine. Prije 100 godina je Vojvodina pripojena Srbiji nakon WWII. I to ne Srbiji nego Kraljevini SHS.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vladimir Put in
Po fontu i kvalitetu se vidi da se radi o ozbiljnoj grupi koja predstavlja vecinu gradjana. Da te plakatdžije pošalješ da očiste snijeg ispred zgrade kmečali bi kako ih se ugnjetava.
haman i vojvodina spremna za voexit
Fildzan drzavica