Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije bi sa autobusom do Svedske stigli.. ja bi pobudalio..
nek vrate svakom putniku po 26 sati
"Ovo nije prvi put da se crnogorska željeznica susreće sa problemima na svojoj pruzi, te i sa putnicima, zbog kojih se više puta nalazila pred sudovima zbog naknade štete. " hahahahaha, znaci nije prvi put da se susrece sa putnicima... kul
Očiju mi ako su ovi Crnogorci normalni. :D Naslov opravdava stereotip o Crnogorcima u potpunosti.
Tunguzija Express
Odusevio me je clanak Blic.rs, pisu dokle je moguce stici iz Beograda za 32 sata Pjeske do Uzica (160 km) Biciklom do Trsta (640 km) Autom do Barselone (1920 km) Avionom do Majamija i nazad i vozom do Bara :) :)
pa brze bi stigli sa dječijim trociklom... i to u rikverc...
Drugim riječima, srednji prst..
Zar je to neobično za crnogorski voz...:) Dobro da su došli ikako...
Hahaha...srbski je to voz bio
bolje idem na stop, nego na voz