Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svrbi samo razumiju jezik sile,KFOR-u su Hitno potrebne Hrvatske Redarstvene Snage jer one samo znaju kako da smire ovu olos i marvu na Nezavisnom Kosovu. Obavjest:Prodajem jeftino Traktore ITM
ima li kakvih vijesti, jel krepo u bolnici koji onaj ranjeni vlaški krmak ??
Srbima je osnovno sredstvo za postizanje politickih ciljeva balvan i barikada, mnogo napredan narod, slijedece mjesto za balvan revoluciju ce biti Beograd.
Komentar sa jednog nezavisnog portala iz Srbije: \"Organizator paljenja Jarinja je Zvonko Veselinovic, UDBIN covek, bivsi telohranitelj Olivera Ivanovica i bivsi clan Skorpiona, koji poseduje 60 kamiona i licnu, placenicku vojsku od 50 njemu neposredno potcinjenih ljudi i 400 placenih \"vojnika\" (to je onaj koji je nedavno javno zapretio da ce likvidirati Borka Stefanovica ako dodje u njegovu nahiju). Tu vojsku placa, naravno, novcem od ilegalnih poslova koje mu je omogucila Srbija (DS vlast + DB), od kojih je glavni sverc heroina. Ruski ministar Kotuzin se inace cesto moze videti po Mitrovici kako sedi i pije sa doticnim Veselinovicem po kaficima.\"
ŠTETA