Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo August malo kolovoz... Jah
Daj boze da dobijes 10 godina Lepoglave,pa ce tebe tako sa ledza kad se budes umivao ujutro.
12. augusta. Sam čin se dogodio 10. kolovoza
manijak?
Damir (Š)karo
Izgleda da hrvatskim krimosima BiH sve postaje ElDorado i zastitna oaza.
ADEZEnjara. mala natrćder se tote da t nešta reknem an
Sve što nevalja u SRB i HRV šaljite u Bosnu i Hercegovinu...a sve što valja u Bosni i Hercegovini gledajte da nam ukradete...ko komšije!
@pele82 Evo klasične priče. U našem dvorištu raste najljepše cvijeće nego nam ga komšije pobraše i zato smo najgori bla bla bla.Ali to cvijeće mora i da se zalije. Tako da npr. mora da se uloži u sport da bi igrači ostali da igraju tu a ne da odu u komšiluk ili još dalje. Vi i dalje mislite ja ću pušiti nargilu a svi su dužni iz nekog razloga da rade za nas jer smo žrtve rata ili jer su prosto tu rođeni itd itd. Sadaka narod.
@pele82 Pa mora se sve što ne valja slati u FBiH kad ništa ne valja u FBiH.
Majmun