Moglo bi doći do većih incidenata
6
Nakon likvidacije 5 Makedonaca kamenovane albanske kuće
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siptar su rak na balkanu kriju se iza ledja amerike samo dokle
lijepo na ovaj Balkan jednu poveću atomsku bombu , pa da se ovo dobro očisti od zadojenih primitivaca željnih krvi.
Srbi napali Sloveniju Srbi napali Hrvatsku Srbi napali Bosnu Srbi napali Kosovo itd.... I cudite se sto vas danas svi guze ! Pa naplacuju ljudi, naplacuju ! SRBE NA VRBE
ALI KAD PROCITAM KAKO SU ZA OVO SRBI KRIVI... VI MUSLIMANI STE TOLIKO PRIMITIVNI D SE TO NIJE RODILO. EVO SRBI NEMAJU PAMETNIJA POSLA NEGO ODLETELI U MAKEDONIJU DA ZAKUVAJU I DA SMESTE ALBANCIMA. MI UOPSTE NE VODIMO NORMALAN ZIVOT, NE PLACAMO RACUNE, NE STUDIRAMO, NE RADIMO, SAMO GLEDAMO KAKO DA SMESTIMO ALBANCIMA I VAMA SIROTIM MUSLIMANIMA. AJ ODJEBITE OD SRBIJE U SKOKOVIMA, A I OD REPUBLIKE SRPSKE BI MOGLI. LIZITE SE SA ALBANCIMA KOLIKO HOCETE, IMATE 24% DA VODITE I LJUBAV AKO HOCETE, ALI NAS SE OKANITE. A OVA SLUCAJ U MAKEDONIJI KOJI JE SAMO NASTAVAK PROSLOGODISNJIH TENZIJA CE BITI RESEN VRLO BRZO NADAM SE.
a dze je video kako kamenuju siptarske kolibe??
Ovo sve dolazi iz Srbije. Njima odovara da se Albanci pokazuju kao monstrumi, Nije iskljuceno da je ovo rad BIA...
Pa i sa čimpanzama dijele svi ljudi oko 93% DNK. Ne kontam šta si mislio reći
a u vezi NATO-a ne ucenama i pretnjama nego su vas u sisu utjerali bombardovanjem pa ste poceli se kriti u misju rupu ili u kinesku ambasadu pa vas i otud ocerase junacki upravo kao sto su vas turci ucerali na \"kosovu\" pa sad slavite. ja jadnog i bednog naroda svama je bezvedvredno ratovati, ili vas tukli ili ne vi cete svakako slaviti kao pobedu. jad i beda od \"naroda\" jadan onaj ko vas ima ukomsiluku a jos gore u drzavi.
nij eljoše, mi njih peterica, oni nama razbiju prozor na kuća..nije loša razmjena...ovako smo i sa Srbima, mi njima povadimo bubrezi, oni nama samo kmeću i pljaću, jao jao kuku lele, ceo svet je protiv srba.
nevjerovatno kako opisujes sebe i sav serbullski narod, opet me ubedjujes da vas otac imao pravo o vama serbullama. Cosic je kralj on je opisao sebe tebe i serbulle upravo onako kavi i jeste i jos vise.
Jes jes siptarcino al kad bi se salili! Svi jadni nenaoruzani i svi bez pomoci diplomatske vojne tehnicke i medijske podrske nata i amerike! daj siptarcino koga ti jedes sta se videlo da nisu mogle 3 armije plus 25 armija njjacih zemalja sveta da pokore Srbe dok je nato bomb.po kosovu Srpska Armija je vec ocistila kosovu od siptarije a uck se sakrio u misju rupu!Ceo svet je vidio to. Tek sa diplomatskim ucjenama i pretnjama uspeli su naterati zlobu da povuce vojsku koja je bila po izjavama nato celnika prakticki netaknuta i 96% operativna! Zna cela ex juga kako ste rabri sipci uvek kad vas je 20-30 na 2 a kad sami ko da vas nema cistite cipele!Hijene!
e marko marko avakve ko ti siptari po 5-6 za dorucak i marisu. e sad sto se tice \"ljute serbullske vojske\" to se vidjelo 92-95 gdje vas goluruki narod(bosnjaci, hrvati, albanci) utcerali vas u sisu. ja da sam serbula nikad se ne bi javio od stida.
I ako cemo fer nisu slovenci poceli sa sr..u ex jugi vec sipci sa svojom republjik a naravno posle toga sta su sve radili srbima u 70 80-im. Svi iz te generacije u celoj ex jugi znaju dobro sta su siptari radili Srbima po kosovu od organizovanog silo.vanja i napada na Srbe do proterivanja teroriziranja, kupovanja kuca i zemlje daleko ispod cene sa pretnjama napadima na policiju i ub.istva! Siptari su krvavo zasluzili da ih poseti Srpska Armija da osete sve ono sta oni rade decenijama dok se kriju pod maskom zrtvi i da osete kako brutalna i osvetnicka zna da Bude Srpska Armija kad je sa bozjim pravom ljuta!
gl.upi kometari tipa Ilir. Taj ili je neko dete ili stvarno spore pameti pun anti-logike. Ako su albanci,bosnjaci i hrvati isti narod zasto pricaju razlicitim jezicima? Stvarno si prigl.p Da li ste vi i hrvati nastali od nas ili mi Srbi od vas nema veze jer to ne demantira da nismo jedan te isti narod koji govori jednim jezikom sa razlicitim dialektima sta je normalno sišmiši izv. golubovi mislim siptarima treba ,krvavo su zasluzili a to je Ljuta i spremna Srpska Armija i siptari jedan na jedan bez da se kriju iza nata Pa da se to resi jednom za vazda!
makedonci su najveci mafijasi za bijelo u evropi, poslije srba koji im i nabavljaju, albanci su za njih mala dijeca
evo vidite kako minhen sam prisnaje da rs zenskog roda tj P.. ke, to su vazda i bili.
jasno ko suza dijelo drzavne bezbjednosti srbije(serbull-a), isto ovako je pocelo i u hrvatskoj, bosni, kosovo itd. na ballkanu samo srbi izazivaju problema jer bo ta drzava moze opstati samo tamo gdje ima problema. nije nikakva nauka, izazivati nacionalne nereda u makedoniji nastaviti sa kosovom pa zavrsiti u bosnu. par sedmica ranije je \"makedonska i serbullska fasiticke policijske fallange potpisali kamaru medjusobnih sporazuma \"drzavnih\" i evo rezultat prije mjesec dana exekucija dva mladica albanaca a sad evo \"makedonskih\" pet. ali ja mislim da ce i ovome doci kraj rijesice se evropa kancera takozvanog serbulla ili zracenjem(kemoterapijama) ili hiruskim zahvatom uz pomoc albanaca, bosnjaka, hrvata idr.