Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fahro lopove, fahro lopove...
Oj svijetla majska zoro Oj svijetla majska zoro Majko naša Crna Goro Majko naša Crna Goro Sinovi smo tvog stijenja Sinovi smo tvog stijenja I čuvari tvog poštenja I čuvari tvog poštenja
Bošnjaci, ako mogu da budem iskren, jednako vas mrze i Srbi i Crnogorci iz CG. Jedina razlika između ove dvije grupe je politička. Crnogorci su većinom glasači DPSa i zato su Crnogorci. Recimo u državnoj upravi 98% su Crnogorci, a privatno naravno većina nije. Nacionalna svijest je na jako niskom nivou iz prostog razloga što je crnogorska nacija komunistički projekat koji nije baš temeljno sproveden. DPS je naravno samo nastavak komunističke partije, tako da to ide po inerciji. Lično ne mrzim nikog, i samo iskreno iznosim ono što vidim, malo mi je žao kad vidim da se neki pale ili navijaju za ovoga ili onoga.
@sarajlijaXYZ Ti bio, a ja živim ođe, i ti meni pričaš na osnovu jednog događaja kako razmišljaju ljudi. Važi.
A kaj je to incident fadil, ja nista ne kuzim 😂😂
Divi brke sto se naoštrio, pravi eupropljanin.