Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ciklon \"milo\" je najopasniji...
Hasan je miroljubiv,znam ga dobro
Ime i prezime komsije moga. Sad cu ga nagovoriti da ih tuzi za uvredu: \" Slusajte vi dobro. Nisam ja tako hladan ko sto me smatrate ja sam vruc ko vatra!\" I dobi komso 100 milja odstete. Moze li ovo proci? valjda ce biti i mene tu ;)
Jao, koja kopija Zapada... daju ime vjetru... majko moja... \"Crnogorci dali ime...\" kaze vijest... hahahah Pa nisu oni Crnogorci, jadni ne bili, to su vjerovatno bili muslimani iz Crne Gore... Ali, da su tako visoko dogurali da oni daju imena nekome... Ovo se sve zaista mjenja... u KATASTROFALNOM smjeru....
e moj superbosnjo.. ti si superjajara... ne shvatas foru... ne kontas ti ustvari nistaa...
Nema smisla raznoraznim vjetrovima davat imena bošnjačkih intelektualaca...
Izadi iz svoje supe nekad moronu zaostali! Imena ciklona se naizmjenicno mijenjaju!
a giganti su crnogorci.... a ovaj cuj to je pogl.up ko metla hahahahaha
možda bi bilo adekvatnije_ciklon vasilija kacavende_
Dobra ova fora sa ballijskim imenima, a i jeste vala katastofe.