Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.MILO 2. MILO 3. MILO
Od sveg srca se nadam da ce pobijediti Milo,jer to je siguran put za EU i NATO.U slucaju da pobijede pro-cetnicke partije(DF i ostali) bice to siguran put za rusku koloniju.Bosnjacima je najbolje da podrze Mila,jer kada bi uradili suprotno njihov polozaj bi bio znatno pogorsan.
Bosnjacima najbolje da izaberu Mila, covjeka koji je uz rame sa Milosevicem podrzavao raspad i podjelu BIH i pripajanje njenog dijela tadasnjoj zajednici SRB i CG? A onda je promjenio retoriku 180 stepeni,kao i Vucic, odnosno kad je postao ispostava da govori ono sto drugi misle.
Guzzi Millo ove početnike redovno
On je i sam bio ceto dok ga zapad nije uslovio 97', najveca Srbenda pored Bulatovica dao naredbu za napad na Dubrovnik i isti je plasio Muslimane Crne Gore koji su se usled tog straha masovno iseljavali iz CG zato ih ima tako puno u Svedskoj i Norveskoj ironija je da danas ti isti glasaju za Mila jer se on "promenio".
@Varaga900 ajde razgulli , papak
Sa istim brojem birača Tuzlanski kanton mogao bi organizovati izbore za otcijepljenje od NBH-azije.
Nosilac liste Bosnjacke Stranke u Crnoj Gori Rafet Husovic je najveca prevara i najvece zlo Bosnjaka Crne Gore. Dragi boze kad ce Bosnjaci bez obzira kojeg dijela Balkana dobiti pravog lidera i predstavnika, dosad sve neke prodane duse neki interesdzije nam kroje sudninu.
@JoseDeLaMata Vec duze vrijeme pratim zbivanja i aktuelne teme vezane za Bosnjake bez obzira gdje se nalazili. Rekao sam "prevara' a slazem se sa konstatacijom ,podvala' jer i jesete podvala odnosno trojanski konj postavljena od Mila Djukanovica koji upravo preko doticnog sprovodi zapoceti genocid odnosno asimilaciju i progon Bosnjaka zapisan u Gorskom Vijencu . U Podgorici ni jednom nije spomenuo rijec Sandzak a za maticnu zemlju umjesto Bosne uzima CG. Veze sa SA i NP totalno prekinute.
Junacki izbori