Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj tuki je izgleda u interesu da izvrijedza sve zemlje oko Hrvatske. Srbiju je izvrijedzala, Crnu Goru, pa je onda opalila po Bosni, Sloveniji. Sad je krenula provocirat i svoje.. HDZ-u i jesu tenzije od kljucnog znacaja jer na vlasti su (kao i sve druge nacionalisticke stranke) samo iz razloga sto plase svoju bazu sa ostalim narodima i sto propagandom gaje netrpeljivost.. Ako ove provokacije nisu dobro isplanirane KITArevic je obicna tuka i najgluplji je diplomata decenije.
@vinkomir4 ,iiii ? Sa pozicije prosecnog ili ispodprosecnog ex yu stanovnika ona je uspesna,a ja ne vidim nikakav uspeh veci od prosecnog diplomate bilo koje balkanske,evropske i druge zemlje. O njenim simpatijama prema ustastvu mogu reci da sam sokirana. Diplomata sa ovakvim gafovima je u najmanju ruku supalj diplomata,osim ako to nije bila namera,a cini mi se da jeste.Ako su sve to gafovi,onda one je za kuhinju,mozda bi tu bila dobra,a ako je namera onda opet joj tu nije mesto.
@vinkomir4 ,ima jedna mudra izreka za takav soj ljudi kao sto si ti:''U tebi su tri coveka,jedan kakav bi zeleo biti,drugi kakav mislis da jesi i treci,kakav si zaista.Upravo tog ni sam ne poznajes".Toliko sam normalna da takvoj osobi necu dati priliku da me iznervira.Ko je kakav,komentari govore,a tvoji komentari kao sto je i ovaj govore da si fasista,i to skolski primer!Udji u profil i svoj i moj,vidi se.Razoruzaj me pamecu,a ne glupostima. Razlika je normalnom coveku vidljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Josh da Kolindara pocne dijeliti Sebijine gurabije djeci u Lishtici!
Ovo nije ni pola hrvatske.Di je Zemun i granica na Drini ?
Naslov koji stvarno nisam očekivala da ću ikada pročitat.
Ovdje je pored Slovenije i Bosni i Hercegovini poslata provokacija. Neum je u Hrvatskoj. Hahahaha. Mada ajde, na neki nacin i jeste njihov :)
Granica na Dunavu je takodje ucrtana na stetu Srbije.
Liliput i Blefuscu u ratu hahaha
E jbg kad hrvati i slovenci pocnu sa svojim nadaleko poznatim humorom
ove naše ex yu državice isto bijesna paščad svako na svakog reži i laje. kako je tito uspio sve strpati u jedan kavez prava je misterija.
Čokoladni rat se nastavlja. Samo proizvođači trljaju ruke.
Iako postoje opravdane kritike prema Srbiji ipak je Hrvatska izvor konflikta na balkanu!
nema ni Neuma koji je u Bosni, a ovdje ispada da je u Hrvatskoj :O
Skim se oni mogu, nemogu sami sebe gledati puni su mrznje i zla, presjednica je mali adolf.
Opasno se ova Kolinda kur.i, na kraju ce ona najvise da popu.i
vrijeme je da im vratimo argetu za deviznu štednju :)
Najveća glupost od svih! Slovenci stvarno ne znaju što će da rade od sebe......te šoviniste sve vrijeđa, a da su primili bombonjeru od strane Njemačke i Austrije sa simbolima njihove zemlje mirno bi ćutili i rekli "Danke". Ako je bili većih govana u totalitarnoj SFRJ to su onda bili oni.............!!!
#Fadileoprosti oni ne znaju da da se ponasaju diplomatski kao ti