Ovoj tuki je izgleda u interesu da izvrijedza sve zemlje oko Hrvatske. Srbiju je izvrijedzala, Crnu Goru, pa je onda opalila po Bosni, Sloveniji. Sad je krenula provocirat i svoje.. HDZ-u i jesu tenzije od kljucnog znacaja jer na vlasti su (kao i sve druge nacionalisticke stranke) samo iz razloga sto plase svoju bazu sa ostalim narodima i sto propagandom gaje netrpeljivost.. Ako ove provokacije nisu dobro isplanirane KITArevic je obicna tuka i najgluplji je diplomata decenije.
@vinkomir4 ,iiii ? Sa pozicije prosecnog ili ispodprosecnog ex yu stanovnika ona je uspesna,a ja ne vidim nikakav uspeh veci od prosecnog diplomate bilo koje balkanske,evropske i druge zemlje. O njenim simpatijama prema ustastvu mogu reci da sam sokirana. Diplomata sa ovakvim gafovima je u najmanju ruku supalj diplomata,osim ako to nije bila namera,a cini mi se da jeste.Ako su sve to gafovi,onda one je za kuhinju,mozda bi tu bila dobra,a ako je namera onda opet joj tu nije mesto.
@vinkomir4 ,ima jedna mudra izreka za takav soj ljudi kao sto si ti:''U tebi su tri coveka,jedan kakav bi zeleo biti,drugi kakav mislis da jesi i treci,kakav si zaista.Upravo tog ni sam ne poznajes".Toliko sam normalna da takvoj osobi necu dati priliku da me iznervira.Ko je kakav,komentari govore,a tvoji komentari kao sto je i ovaj govore da si fasista,i to skolski primer!Udji u profil i svoj i moj,vidi se.Razoruzaj me pamecu,a ne glupostima. Razlika je normalnom coveku vidljiva.
Prikaži sve komentare (64)