Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LICEM.JERI SU GORI OD MUNA.FIKA. DOBRO JE JUCE REKAO MESIC , A TO SE ZNALO 100 GODINA, TADIC JE DVOLICNJAK , LICE.MJER , KOJI GOOVRI O NEUPITNOSTI BIH , NJENOG INTEGRITETA.... A DIJELI LEKCIJE U SNSD U O OCJEP.LJENJU KOJEKAKVOG ENTITETA,,,, NE VALJA MU TO ,, VRATICE IM SE TO KO AUSTRALIJSKI BUMERANG.
O kojem moralu vi pricate, nemoralno je poslije svega sto ste napravili, tolika zlodjela ste ucinili, a vi govorite o moralu. Kada progovore u Hagu, vidjet cemo jel\' vam bio interes da se tamo nadju.
to mozes supruzi o si.su okacit. \" taj tvoj ili vas najveci interes\"