Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicar u sluzbi naroda, a ne obratno
ovome je i fadil oprostio :))
Yebote Fadil i ti njega :)))
nemaš razloga biti ljubomoran, nije moj tip :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto kao i ono naše čudovište od gradonačelnika. Gdje god je džabana on je tu među prvima, ide svita iza njega, on se i ne vidi, za zemlju prilijepio, provazi koju, obavezno nešto konkretno hajruje i to mu je sav posao za sve ove godine. Bruka u centru Baščaršije, bruka od Bezistana, onakav objektat, nulta vrijednost a u njemu se prodaje smeće od sintetike i skaja iz Kine i drugih zemalja. Smrdi cijeli prostor a pitam se što nešto ne poduzme makar Hadžibajrić, a Boga mi nije ih briga.
Ko nas ljubo beslic.samo potrosio iz budzeta 100-injak miliona.
Tako i bakir na skejtu ide na poso :D
Nažalost možemo samo sanjati da svijest proradi kod naših načelnika...
Vidim većina ubacuje Bakira u svoj kometar..Istrošeno više do kraja...
HAHAHAH prije ces vidjet marsovce ,neg Bakira na biciklu
Koliko me god fascinira članak toliko me fascinira i fotografija.. Svi sretni i veseli.. Valjda ćemo svi mi u BiH, jednog dana biti sretni i veseli..
Kod nas su inace radnici bez plate i staza, a direktori i politicari iskoriste svaku caku da dignu platu do plafona. Kad vidis ovakve primjere, ili neke koji ustvari rade svoj posao kao Aida ministrica iz Svedske, upitam se sto bas mi imamo toliko pohlepne i proklete ljude, imal kod nas ljudskih kvaliteta, ili svi rade samo da ocerupaju ovaj narod...
našim bi Relax tours pozavidio kolko su maštoviti kad je u pitanju da guzi.a vidi puta...začas se pobratime sa bjelosvetskim gradovima , prave konferencije, seminare sa kojih dođu bogatiji za markirane krpice i još gladnijih očiju....
Zamislite baketa, covica ili onog svercera na B- mixu niz dalmatinsku nozna kocnica
100% nasih politicara se nebi slozilo sa gospodinom
Dok ovaj dobri covjek stedi zato HDZ opljacka i nogama i rukama!!!!!
Druze gradonacelnice cuvaj ledja da te mrak ne proguta je danasnji politicari nece trpiti takve stednje.
Ovako bi i cijela država mogla štedjeti pa ne bi bio toliki javni dug.