Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam bio rođen u to vrijeme socijalizma, ali od ovoga ne može da bude gore, siguran sam u to.
...gdje ce biti gore...onaj sistem je imao i ime i prezime i sustinu i cjelinu ovo danas...niti mozes nazvati sistem...cak je uvreda i za anarhiju po mom misljenju!
Ova naša država danas nema ni svoju definiciju, a da ne govorim o ostalim stvarima :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jel ovo ona sto je Dzemu ubila....
cudno....svi sa prefiksom komunizma lupaju dislike,
...ko zna...saznaće se jednog dana i takve stvari...kos je imao, i danas ima, podugačku šapu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Onda svi odu kući sretni i zadovoljni, a naročito babini ukućani. - Dijete, pomakni se da prođem! - Bježi, bre, babo, da ti sad ne priredim lapot! ------------------- - Gdje si, baba, što si se snuždila, k'o na lapot da si krenula!
Lapot je drevni srpski ritual javnog ubijanja starih i iznemoglih - preteča slešer filmova , samo s pravim žrtvama . Da su imali kameru i snimali , zvalo bi se snaf . Tako napuni baba 80 godina , nema više vajde od nje , samo sjedi i jede sira , ništa ne može raditi , izlapela , nervira ukućane . Onda ukućani postignu dogovor da je izmasakriraju i jednog dana joj kažu : '' Baba , idemo u varoš ! '' A u varoši se sjatili brđani s kopačima , sjekirama , satarama , kocima i toljagama . Ponesu i ukućani svako po nož , sekiricu , šilo , iglu za pletenje , ko ima martinke ponese martinke , tko nema - može i truperke , sukaljku i sve čime možeš dobro da opaučiš ( da je postojala tvrtka ACME , vjerojatno bi kupili specijalnu palicu za pri***j baba ) . Kad stignu u varoš , posade babu na stolicu , izljube se s njom srpski triput , a onda udri , šutiraj , mazgaj , bodi , seci sjekirom ruke noge , vrši liposukciju , deri kožu , krv pljušti na sve strane , i sve tako dok ne naprave od babe kašu .
Blago ti pameti i ko te uci te gluposti.
Mickey, čemu nemir? Pa vidiš da poslije lapota svi lijepo veseli odu kućama, a "naročito babini ukućani". Svi su veseli...
CESTITAM, blizu 100 komentara! A inace je ovo jako bitna tema za nas.
Zena je bila prva dama Jugoslavije, ciji ste dio i vi bili.
Uz duzno postovanje prema prvoj dami, svi starimo,bolujemo i na kraju umirem., NIJE MI NAJBLIZI ROD pa da iz stat u sat ocekujem i primam informacije o promjeni zdravstvenog stanja!!! Ne zelim joj lista lose , ali i ona mora umrijeti! A stalne objave uglavnom izazivaju pogrdne komentare. I na kraju ni ona se nije brinula ni o meni ili bilo kome drugom kada je bolovao niti je znala niti saosjecala sa bolom mnogih nas!!! Ako je bila prva dama i uzivala je i privilegije kao prva dama, jedino sto eto i ona mora umrijeti KAO I SVI MI OSTALI!!!
ONAMO ONA ,KOLIKO JE ZLA NANIJELA,VJEČNO PATILA I JOŠ DUGO ,DUGO BOLOVALA!
Bila je zdrava neki dan sta joj je ....?
Stara sidasica
Joj Boze sta cemo sad.
...a svijetli li Jovanka???
Svjetli iz pic..
Jarane Tito umro prije 580 godina prije nove ere sta ti cekas :S
ja mislio ona odavno preselila na ahiret,.,
Izgovori La ilahe ilallah (tj. Samo je jedan Bog) dok još imaš nade... ako to ne možeš sad izgovoriti, onda nek ti je Bog na pomoći..
pseto monoteisticko
aw aw
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Jovanka, pozdravi Tita.
Libo me racku za Jovankom Broz. Što se mene tiče, odmah može crknut.
Nedaj se kraljice !
Borac je ona :)