Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinu je on odnio sa sobom u grob, a drugovima ce jednog dana sve doc na naplatu.
Sta je ovog momka moglo natjerati da trci nekoliko kilometara i da zapliva rijekom.. Sve njegove drugove pod katanac dok ne progovore.
@UncleIdriz Lupaš gluposti zadojen nacionalističkom mržnjom. Kako to da na snimcima dečko trči sam i niko ga ne juri? Kako to da nema nikakvih svedoka i dokaza da mu je neko pretio, da ga je jurio ili hteo da ga tuče? Moraju uvek da se pojave neki pajaci poput tebe sa svojim teorijama zavere koji će da šire mržnju i netrpeljivost. Izgleda da je na ovim prostorima suđeno da živimo tako, dok nas bela kuga ne pokosi i zamene nas možda neki bolji ljudi koje Balkan davno priželjkuje.
Meni je to sve obavijeno velom tajne
Da mu se dusa napokon smiri, da mu roditelji na grob mogu otici...tuzna prica.
Ma kakvi,on je gurnut samo 'nako,valjda nije znao plivati 😂
NARAVNO DA NISU KAD MU JE TIJELO OD VODE U STANJU RASPADANJA. ZATO GA I JESU TOLIKO DRZALI U VODI. DA JE MORSKA, TIJELO BI SE RADPALO ZA PAR DANA.
Nebi ja reko da postoji tijelo nakon 5 mjeseci u vodi.
Kako se na lešu u fazi raspadanja, koje je provelo 5 mjeseci u vodi, moze uociti /vidjeti/ da li je u trenutku smrti imao povreda po tjelu?
Bitno je, međutim, napomenuti da svi leševi iz vode nisu utopljenici. Naime, u vodu mogu dospjeti prethodno umrle ili usmrćene osobe. Kod svježih leševa relativno lako se isključi smrt uslijed utapanja i utvrdi pravi mehanizam umiranja. Truležno promijenjeni i saponificirani leševi predstavljaju ozbiljan problem prilikom sudskomedicinskog vještačenja. S jedne strane,
Grobari ga zaganjali a oni su otporni na kamere..da je bio nagudran ne bi taxi trazio i bjezao ko muha bez glave..dajte malo budimo realni..grobari su seljacine
A sta moze biti nego neka haluciogena droga? Trcis satima kroz grad, lutas ulicama i na kraju bas te veceri neko snimljen kako pliva u reci. Drustvo je krivo. Ja svoje drustvo nikad ne bih ostavio samo i krenuo bih posle nekog vremena traziti svog druga i obavestio bi policiju. Kakvo je to drustvo imao? Tuga.
ako mu je droga ili alkohol pamet pomutila, sta ce drugovi tu da pricaju?