Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa novo. Od zlih roditelja....
Ovo je sve od zla oca do gore matere
Pa naravno da ga ne mora svako volit i mozes to pokazati na korektran nacin, ali ballija je vrijedjanje na nacionalnoj osnovi, isto sto je i ustashha i chetnik, naravno da je uvredljivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napadneš sve komšije redom pomoću JNA pa napraviš pjesmu kako ti je Alija srušio miran san 😂😂😂😂😂😂😂
A šta očekivati od pašćadi - da cvrkuću, ne ide, pašće laje jer je jednostavno tako, ne može drugačije.
sta - u drugim skolama nitko nije ponio mobitel da snimi ovo isto???
Ma ja vidi se na snimku kako ne znaju o čemu se pjeva... Fol eto samo tu pjesmu nije niko primjetio... U svakom slučaju hvala im što nas podsjete šta nam misle...
Majku četničku.
Ma samo opravdanje kad se procuje znaju bacit..
A sto se tice rijeci direktorice kako su vecina ucitelja pred penziju i da oni nisu ni culi za pjevaca Baju Malog Knindzu, a bas ti pred penzijom su i te kako culi za Baju Malog Knindzu, posebno kada znamo da su se u Vojvodini nastanile izbjeglice iz hrvatske krajine odakle je i taj nazovi pjevac. Pravdanje ovog strasnog cina od strane direktorice samo govori da se ona slaze sa svime sto se desilo u toj skoli.
Zato Tita nisu voljeli nacionalisti, Goli otok majica za ološi
Zli i bolesni umovi!
Sta drugo i ocekivati od bolesnika, narod koji odgaja djecu za buduce zlocine i genocide. A direktorica se bas jadno vadi i pravda, pa kaze da to skolski kolektiv nikada nebi ucinio, kako su ucitelji pred penziju i nisu culi za Baju Malog Knindzu, a onda kaze kako je to bio nesmotren incident. Pa je li se desio incident ili nije ni doslo do toga kako u nastavku kaze.
Bitno je da su bosnjaci dobili pravo da im na bosanskom pišu dokumente
Bas me cudi. Ne kupujem nista njihovo, ne gledam njihove tv programe, ne putujem tamo. Iskreno ne zanima me, nek rade sta hoce. O tome neka brinu velike Bosnje, koji gledaju grandove, zadruge i ostalo smece. Djecu truju sokovima i slatkisima iz Srbije.
Dajem glavu da je "učiteljica" neka Vlahinjetina iz Bosne.
razumite ove pr(lj)avoslavne turke na balkanu,svako jutro kada se pogledaju u ogledalo vide gene turske u sebi i polude od mržnje,a mi Bošnjaci ih na turke podsječamo zbog vjere i smrkne im se pred očima,večina ih je crnog tena i sliće turcima najviše od svih turskih naroda,oni su jedini turci krščani,nemojte im zamjeriti,polude svaki put kada vide džamije i čuju ezan sa munara.to ih izjeda iznutra.
A.onda.meni kazu kako se.od.malih nogu ne prave novi koljači.i ubice. Da je nekim slucajem bilo u Sarajevu pjesma "ponesi zastavu Dragane Vikiću" bilo bi da pozivamo na rat. Nijedno slavlje ne.prođe kod Srba bez ove pjesme, kao i svih ostalih koljačkih pjesama.
To je ovo sto je snimljeno, akoliko je slucajeva sto nisu snimljeni? Ovo i nije snimljeno u skoli nego u kampu za obuku novih bradonja.