I Hrvati se pridružili ostatku svijeta
0
Na protestima u Zagrebu okupilo se više hiljada ljudi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska -Hrvatska, svi za komsije navijat !!!!!
bice\' rata...ali ovog puta svi skupa protiv politicara,nebitno koje vjere...za omladinu!!!
Imal\' ko pola marke za produženu?
Nije to samo FED. Na istom principu ti radi i ECB. I Euro se printa bez pokrica pa ce naredne jos nerodjene generacije to vracati porezima i to jos uz kamatu. A svaka cast Hrvatima na odzivu. Dokaz da su ispred nas kojih par svjetlosnih godina. Nama u Bosni izgleda sve potaman. Ja jes nam politicarima dobro kad ovakve gluperde od naroda imaju.
kod nas nikakvih prosvjeda.
Okupljanje na trgu Serifa Konjevica u Zagrebu?
Dok god ljudi neshvate da ekonomski problemi na zapadu su poslijedica jednog monetarnog sistema u svijetu sa dolarom kao rezervnom valutom, gdje se novac stvara iz nicega, na pritisak dugmeta, bez ikakvog oslonca na realnu vrijednost (zlatno i srebreno pokrice), i u vidu duga (koji neko nekad treba da otplati), ovo ekonosko stanje ce se nastaviti. Banke nisu glavni krivci nego vlade i centralne banke (prvenstveno federalne rezerve u SAD) koje su im dale bezplatan novac kao monopol i gdje se bankrot banke spasava parama poreskih obaveznika, sto je u sustoj suprotnosti sa pravilima kapitalizma i slobodnog trzista.
...a mi kuliramo... kao nama dobro hehe
Svaka čast za Zagreb. Poeple united will never be defeated.
Upravo sam cuo kako vuk zavija.