Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potvrdeno snimanje iz Brazzers kompanije. Vucic gone wild - balkan 1.dio
@BlackKKKKK Sarkazam sine nema veze sa tim ko je intelektualan a ko ne. Mora da ti je ova zvaljetina idol i drzis postere u sobi pa si se nasao uvrijedenim na nacionlanom nivou. Popiskima ja i tebe i njega
@BlackKKKKK ti si ustasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zvaljo jedan zvaljasti.
Došlo vrijeme da malo puše lulu mira. Stigla nagrila od Erdogana.
https://www.youtube.com/watch?v=vu5qvsloewU ja bi mu ovo pustio da objasni
Nek su vala i Vucicu konacno dozvolili da ode u Zagreb, red je da vidi malo kulture zapadnjacke za razliku od Ankare i primitivne mafijaske Moskve :))))
Vucic ce da glumi vodoinstalatera😃
Hrvatska mora biti nositelj europskih vrijednosti u regiji,jer mi Hrvati stoljećima pripadamo zapadnoj civilizaciji,tako da Kolinda samo naprijed!!
Kako dokrajciti BiH, tema.
Bolje da ne ide.
Bakir se javio iz jordanske dzamije gdje sjedi na kahvi kod imama. Dao je podrsku i pozelio bericetne razgovore.
sve je isto.samo.sultane nema ...u.Stambol.po fermane balkanci seljaci a ne u Brisel
opala
opala
Bice, djes, sta ima... ha bu 5 minuta formalnosti, odmah potom... i sta cemo sa Bosnom? Al mogu cunu da nam puse, dobro Kitarusa samo, ovaj jazavac nek sipu sam sebi.
Neka vi znate sta cete sa Bosnom :D
@neednolog. Svakako da znamo sta cemo. Prije svega Jedna i Jedina je jos uvijek u svojim granicama, bez obzira sto su kauri, kako oni iz vana tako i nj sluge u samoj Bosni vlasi i skutori, pokusavali da je podijele. 120 godina je branimo, vrijeme se primice kada cemo krenuti u kontranapad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala bolje je bilo kad niko nikom nije išo u posjete, otkako su krenuli ići jedni drugima i govoriti na tv MIIIIR STABIILNOST sve gore i gore.
Nego bre Vucicu daj povedi "MALOG SLOBU" sa sobom da ga naucimo kako se pliva slobodnim stilom hahhaha
Kolinda oko vucic skokom,tako i treba!
Ne treba ti koliko se ona pita. Vucic je za nju institucija, a Srbija lider regiona - i pored tog sto ste u EU i NATO-u. Dzaba vam sve, kad vam je pola zemlje prazno i neobradjeno, dok vas u EU drze zbog turizma, poslusnosti (vatikanske i austrijske sluge od postanka) i geostrateskog znacaja.
@TheSupervisor hahaha,nama prazno,je je,malo slavonija iselila i to je to,u lici nikad nije bilo puno ljudi,a u svrbiji po drzave se naguralo u slumove beograda,hahahaha,sirotinja zesca