11 posto više nego 2011.
0
Na Makarskoj rivijeri više od 50.000 gostiju
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a smije li se pojesti paradajz i pasteta na plazi? :( eh da, i usput prdnuti?
Hvala na pozivu ove godine idem u Tursku...a vlazne maramice cu ponijeti... :P a ti @ nisi crna rupa ti si nepismen i veoma glup...novac kruzi i na kraju uvijek ima i drzava koristi, a ako ti naplate kaznu od cc 100 KM na samom ulazu onda i na pocetku...elem...glup si a jos i zloban...!!! :D
Ja sam se zakleo jos davne ratne 93-ce da nikada necu krociti u poganu \"rvatsku\" a pogotovo njima svoje pare davati. Nasa bratska turska majka sto se tice mediterana, a tu su i arheoloska nalazista ma historija covjece.
cudi me @ hoces samnom u Dalmaciju na more ? imas sve obezbjedjeno,vlazne maramice,smjestaj, rezervna guma ti ne treba idemo mojim autom sve ti je besplatno , meni ce biti interesantno da te povezem u svoj smjestaj i da te slusam u putu dok pricas . eto razmisli pa javi .
i onako si islai p ruivanti smsjetstaj tako da drzava od tebe nije imala korsiti nego neki sto je na crno zdavao apartmane i ti on ste crne rupe
pa za mnom kao pojedincem i ne trebaju plakati, ali ima nas vise koji principijelno ne idemo vise tamo a bili smo oni turisti koji su zaista i trosili novac ali ne da nam ga bukvalno otimaju, zbog mene ne ali zbog mog novca i inace zbog novca mnogi bi dusu prodali a ne samo plakali... toliko kao odgovor na pokusaj provokacije... :D
Cuo sam place cijela Hrvatska za tobom. Kazu, zbog tebe im propada vec 5. turisticka sezona. Molim te, vrati se !!!!!
Sto koristite agencije? Samo u turisticki biro ili kroz ulice gledat ko izdaje kuce.Samo ponesi eure i nagodi se sa gazdom.
@James Brown Potpisujem, jako ljubazni dok ne platis a onda ti utjeraju karinu ako kazes da su nesto zeznuli
sve se nema para :))
Lijepa je Makarska samo kada se ne ide turističkom agencijom Vuković koja vozi iz Prijedora i Dubice. Što ljudi znaju prevariti to je čudo i onda te napadnu još kada im se požališ!
Prije 5 godine se zaklela i nikada vise nisam otisla na hr primorje... Prvo me odrali s kaznom samo sto sma usla u hr kao presla ogranicenje 10 na sat, onda mi guma pukla napolatili mi slauf cc 50 KM sto je ovdje 5 KM I usput mi ogrebali auto mijenjajuci gumu naravno nisu prijavili, Smjestaj platili basnoslovno jer je cik sezone i kad si vec dosao sta ces...nivea vlazne maramice koje su ovdje cc 5 KM dole bile cc 9 KM.... E sad...da odem ponovno pa jedino ako nisma normalna!!! Jos nas gledaju nesto s visine kao oni nesto bolji... od cistaca preko konobara do prodavaca svi te kao podcjenjuju cim ti cuju naglasak. Uglavnom NEVER EVER!!! Ako imas nesto vise para Turska ili Egipat ako ne CG je zakon...!!!
jel ima sarme i graha na plazama????
mi cpbi bi rado na more ali ga nemamo :( :( zato iz razbibrige piskaramo po tuđim portalima :(
nikad vise moje pare u makarsku