Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vidiš to ti je to. Daš im prst oni hoće ruku. Nije im dovoljno što je ove godine parada bila "uspješna" sad hoće da prave još mnogobrojniju. Kad se jednom dozvoli gotovo je, to će trajati zauvijek.
Sta napravise od Srpske sparte je*em li im mater onu nenormalnu?!
ako paradiraju u crkavama,zasto nebi i na ulici :)? smrdi poznati pederi :)
MI SMO ĐECA PODGORICKA SVIMA NAM JE DRAGA PICKA , citairam jedan transparent kad je bila lgbt bjezanija iz Budve ;)
A ja bio na moru bas u Budvi u to vrijeme! More turista,i to Srba,a pederi nasli praviti cirkus! Jedva glave sacuvali,odvezla ih policija camcima negdje! :DDDDD
cito sma to pa sam se smijo gadali ih stolovima flasama stolicama hahahahahahah jedva ih murija izvukla nekim camcima ma jesu nasli gdje ce pravit paradu ;)
Ne dajte se, podrška u borbi protiv diskriminacije...
A tebi četnika ili ostalu heteroseksualnu bagru :)
Haha dovedi svoju materu pa da se uvjeriš jesam li ili ne. :)
majka mu stara ovi pederi sve vise maha uzimaju, jest im se i dozvolilo, te jos kako je krenulo ovih dana da je bolje izgleda biti peder nego strait / hetero, izgleda da danas biti normalan je nenormalno WTF.
evo ga jedan od nasih pedera odma udario dislike...hehehe
Popusis mi polni organ. Nadam se da nisam prevulgaran.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Treba sve ove ludake na neko ostrvo i neka izumru, ha ja, nema druge.
Prestanite nas praviti. *thumbsup*
puno se kurce ovi derasi...nikad vam ne treba dati prava,vi ste zadnje smece na ovom svijetu...i sve bi vas javno vjesao..govna pederska.
Okej. Volim i ja tebe.
Predzadnje smece,zadnje smece su pedofili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet ce pederi nastradati,i treba,kad provociraju! Prosle godine su jedva izvukli zive glave u Budvi,brodom su ih evakuisali na neko ostrvo! :DDDDD
Pali li te ta pomisao?
Ne volim provokatore,to je sve! Nemaju pravo da namecu svoje drugim ljudima! Niko nema nista protiv pedera,ali bez javnog pokazivanja razvrata!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)