Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuvaj te se cetnika oni vole poslije izbora da vode ratove..!
Ma cede su svoje odradile strpale balije tj poturceni sljam u 24posto rezervata.
Ma ne znam ja ko zivi u pecinama i gdje su sad te cete po sumama..!!! Daleko od nasih sehera i nas Muslimana. Amin Smrt cetnicima sloboda Bosnjacima
Nedaj te se kosovari
naravno
Kad NATO izgubi interes,pobicemo vas ko vaske! Do poslednjeg...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; hvala Allahu dz.s,koji je omogucio nasoj braci po vjeri da na Kosovu sacuvaju plamen Islama casnog,ugradivsi mnoge zivote u utemeljenju nepromjenjivih granica slobodnog Kosova,i izgradjivanja slobodarskog drustva,cije tijelo nece biti optereceno onim problemima koji su vidljivi u nasoj ponositoj Bosni,a koje cemo i mi uz Allahovu pomoc u dogledno vrijeme prevazici; molim Allaha dz.s da nas ucvrsti u vjeri,da se okrenemo ljudima oko sebe,nasim porodicama,komsijama,prijateljima,da ucvrstimo veze medjusobne,jer samo u jedinstvu i slozi je spas,.nesloga doista vodi u propast; neka je selam i salavat na zadnjeg poslanika Muhameda s.a.w.s, amin
To odes pored onok spomenika sto ga digose siptari covjeku sto je pobio vise muslimana od kuge, pa to izgovoris I pomolis se.
garant posteniji nego u nas,popis stanovnistva itd
"Šest vekova posle, opet smo pred bitkama i u bitkama, one nisu oružane mada i takve još nisu isključene" Prođe otad 48 bajrama, genocidaši izgubiše svaki rat, demografski/biološki nestaju...
Ko ce biti posten? Izbori ili gradjani?
Ne trebamo misliti da je ovo dobro. Doci ce zapad i Bosnu da iscjepa, pokusali su ratom, nije im proslo, sad ce doci demokratija da odradi svoje.. Ustvari kad malo bolje razmislim vec su oni tu..
Dobrojutro!!:)
Da izbori mogu nesto promijeniti bili bi zabranjeni
Zanimljiva postavka...ko god u drzavi krade i vara taj se sankcionise sem vlasti i politicara...ko ce njih da kazni ?
Izbori jos nisu ni poceli, a vec znamo "rezultate".
Hoce li sad Shaqiri i Januzaj moci igrati za Kosovo ?
Kosovo republjik, Hašim Taći predsjednik :D
Jaca i stsbilnija nego 5 bih ,,zato ne ismijavaj kosovare
cuj jaca i stabilnija ahihihihihihihiiiii ...a da ti odes zivjeti na kosovo? :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kapitulacija srbije se nastavlja. zanimljivo je da su autori te kapitulacije vatreni zagovornici srpstva. sjever kosova je sad i pravno u sastavu kosova. zadnji srbin na vlasti koji je pružio otpor nato okupaciji je slobodan milošević. poslije njega sve fukara do fukare.
Zadnji koji je pruzio otpor je Kadijevic. Milosevic je zapadnjacki placenik isto kao i krivousti i turbobalija.
adnane ja bih prije rekao da su sva trojica bili instrumenti za ostvarivanje nato ciljeva na balkanu. neki svjesno neki nesvjesno. posljedica toga su žrtve i ekonomski kolaps juge. ulogu kadijevića ne znam u toj priči. čitao sam da je bio šupak u drugom svjetskom ratu i da je bio klasični uvlakivač. zato je pozicijski daleko i dogurao. nije on lik koji je u stanju pružiti otpor. on je izvršavač naredbi, a ne kreator.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jeboli vam "demokrasi" mater pekarsku
Rece balija koji i nema drzavu
lejlo.. uzmi ubij pa se pistolj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)