Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A 200 kg kokaina komotno prošlo
@gousro271 a sta ces, dijelite istu krv, isti korijeni, isti narod!
@...6271. O čemu ti pričaš Paganac..Tj. Poganac jer je to izvorno vaše ime..vrijeme je da roknete još jednog vašeg vodju jer vam je to tradicija jbg...niste odavno..još od 2003...
Bilo je 250KG. Policija je uzela 50kg.😂😂
Ja mislim da bi vise fasovo radi ovog mesa nego kokaina
A i jeste ga amaterski zapakov’o… Fino vakumiraš, i ode k’o flak… A ti EU, znaš ti dobro šta je…
Pa sto suho meso presretoste...Pored silnih posiljka droge vi narodu bi i ono malo suhovine uskratili za meze...e neljudi neljudski
"osjetili su karakterističan miris suvog mesa koje vozač nije pomenuo." Kakav neočekivan zaplet u ovom tekstu :)
Zadnja recenica je cista laz. U EU se ne smije uvoziti ni jedna hebena virsla( hrenovka) bez obzira kako bila zapakirana. Suho ili bilo kakvo meso iz neEU zemalja se ne moze uvesti u EU. Govorim o privatnim osobama ne o firmama. Da moze ja prvi ne bi isao u BiH da se najedem takvih specijaliteta vec bi napunio gepek i dovezao u Dalmaciju.
Možeš za putne potrebe to se toleriše
Nisu se slozili s cijenom sa carinicima
Sramota da neko unese toliku kolicinu mesa.Inace zdravo Njemacko meso je vacinisano i abtibioticima a kaze Von Der Adolfina da je Fajzerovano.
Ovo je maltretiranje Evrope nad nama Balkancima. Meso još nekako mogu razumjeti (mada se niko neće otrovati od ovog mesa) ali zašto šikaniraju ljude koje hoće da prenesu vrećicu paprika ?
Ako si zelio da jedes svoju papriku..trebao si ostati u svome selu..i jesti koliko zelis..Previse si ti plitak da bi shvatio zasto su uveli zabrane..
Pala granicarima kasika u med
Je's ga zapeko ovo meso.
Pa da li ima išta bolje na ovoj lopti u svemiru?! Još ono fino osušeno sa gradacijom u boji ko godovima na stablu... 😍 Ma ljubav.
Sinko, skoro sve bilo svinjsko..
"prasećo" što bi reko moj jaran iz Kragujevca.
Jbt vijest kao da je kokain hahaha
Sandzo neki krenuo za dojc