Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije potonuo brod vec jedna od barzi sa tonom umjetnog gnojiva....a novinara ne zna ni prepisati vijesti a zna banovati ako neko spomene njihove miljenike
bas barza plovi sa jednom tonom terete
Jedna od barzi ..e imate citaoce pa nije ni cudo kako lupate...evilbaby vatreni citalac ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pozelio sam se onog klix komentatora "prijatelju ispricat cu ti pricu"
Brod i barze su njemacki. Ne radi se o toni vec o 1000 tona dusicnog gnojiva u jednoj barzi. Druga je bila prazna i nije se otkacila od broda. Teret ( dusicno gnojivo) je ukrcan u Austriji. Krajnje odrediste je bilo Smederevo u Srbiji. Visok je vodostaj Dunava. Kapetan je prijavio da je ostao bez oba motora vjerovatno zbog grana i drveca koje se zaplelo u propelere.
Bit ce somova od 15 tona!
Kakvu nezgodu pominjete, ovo je ekološka katastrofa
Al' ce Beograd zamirisati kad im stigne ovo djubrivo...
Eh eto bukvalno pade u vodu sve sto pričaju u EU o zaštiti sredine...
Niko ne veli odakle je đubrivo? Da nije od “mrskih” Rusa? Licemjerni Übermenschen!
sad ce alge narast
Oprezno sa kupovinom jeftine slatkovodne ribe.
Zaðubriše Dunav momački