Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zbog crkve i popa !😎
sve zbog Mile
Elmeein Konakovic = Dritam Abazovic! Upamet narode, ne budimo glupi! ❌
Srbija otrov regiona. Mogli da ustolice u podgorici ali eto idu crnogorcima iz inata na Cetinje. Kad pomislis da srbije nece vise oni uvijek iznenade svojom bolesnom politikom.
nešto što se već preko 800 godina radi na istom mjestu da sad urade u podgorici ? lilimarlen ti imaš pamet pliću no potok kad presuši
play stupid games, win stupid prizes
Dakle,počelo je....
vidi mrce nosi crvene gace pedercina izgleda
Vučić je danas svjestan da ne može dobiti cijelu Crnu Goru, Crnogorci su to pokazali ovih dana. Ono što je opasno je da BIA 'ubije svata ili popa' i da naprave 2-3 SAO gdje su Srbi većina. Onda neka nam je Bog na pomoći svima jer ni Dodik ne bi sjedio s mirom. Ionako vodi bosanske Srbe u avanturu.
To je to crkva i napravi manipulaciji ljudi to je ona ista koja je podrzavala Arkana posipala vodicom topove iznad Dubrovnika, vojnike tzv vojske rs. Crnogorci ce morati ovo da trpe naredne tri godine a onda neka vide jel Dritan dobar i Krivokapic
Dritane, gledaš li ti ovo i šta si napravio?
joj, joj , joj....evo bakir moze da te poljubi da prodje!
MUSLIMANI NA APARATIMA !!!....ZIVIO SRPSKI SVIJET!!!....vrlo brzo ce se desit ujedinjenje Republike Srpske, Srbije i Crne Gore ,Hrvati ce uzeti svoje , a vi cete ostati kao geto na 20%teritorija koja vam pripada....i tako 10 godina, svi ce se odselit a , Sarajevo ce ostati relikt otomanske imperije i turisticka atrakcija.
Gusle u ruke dj ikane. Ne moze dj ikan lagati bez gusala. I ne zaboravi pomenuti Tarabice u desetercu.
Vjera siri mir,a ne gadjanje suzavcima.De to cupavi smiri tamo.
Pa jbmu covjece zar na balkanu ne postoji drzava gdje vi srbi nesto ne sjebaste al iskreno.. I onda pricate kako su svi protiv vas a vi dobri.. Pu..
Kakva je to vjera kad na silu hoce da budes srbin.
Mislim da se iz priloženog vidi koliko je religija puna zla i koliko mržnje se kroz religiju provodi. Svijet bez religije bi bio prelijep.
U ovom slucaju nerede prave titovi pioniri i komunjare
@varaga Hrđavom kurrcuu i dlake smetaju...
Kako tog popa nije stid ..treba da odustane u ime naroda i Boga ako imalo ima morala i karaktera Bog silu ne voli!!!
Znaci 42 Mitropolit po redu nakon 800 godina duge tradicije treba da odustane zbog sake komunjara?
Ne mogu da vjerujem da narod ovako nece da se pobuni sto im djeci vlastitoj nabise brnjice da ne mogu disat jadna djecica Na ulice svi i popalit ko 2014 al za djecu svoju a ne za reisa i bakira i anam druge
Suti srpkinjo