Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Allahu gospodaru svih svjetova.
Od odlaska Osmanlija najzapadnje izgradjena Dzamije je bila u Sturlicu-Cazin. Za kratko vrijeme u toku prvog svjetskog rata, Bovec u dolini Soce rijeke. Prije par godina je taj primat je preuzela Rijeka i Bogovolja pored Korane. Trnutno najzapadnije mjesto gdje se cuje ezan je LJubljana. Pravom vjerniku i dobrom covjeku sve bogomolje su drage.
@BiH sport Ti druze nisi normalan. Imas dzamije po Frankfurtu ono sto ja znam a vjerovatno imas po citavoj europi isto kao sto imas i u Australiji, Americi.
MASALLAH..LJEPOTICA NASA U SLOVENIJI..👍
O što se raja razigrala...mašala, aferim, elhamdulila...sorry, ne znam pisati ko šro piše u kuranu (al ne znate ni vi šatro vjernici
Donacije iz islamskih zemalja..citaj Saudijska Arabija, vehabije, Muslimansko bratstvo...vidis po arkitekturi..nije Turski stil koji je zastupljen na Balkanu.
Najgora bagra dolazi u djamije........ Jadnici, pateticari koji mole boga da im da mozga jer ga nemaju...... Dolaze manijaci na djumu i teraviju da pokazu novi mercedes..... Dok misticni vjernici nemaju ni za sapun i rugaju im se kad dodju u djamiju.
@Bivsireper77 Mogao bi nekad i ti doci u dzamiju da se razuvjeris.
@Bivsireper77 NE MOZES U DZAMIJU SA AUTOM BILO KAKVIM DOCI..U BOZIJU KUCU SE UKAZI NOGAMA I TU SMO MASALLAH SVI KO ☝ JEDAN..MASALLAH ☝
moa slazem se za dole napisano da ima dzamija po cijelome svijetu...medzutim ni na jednoj od tih dzamija se necuje ezan. Usput, hvala na koplimentu a takodzer Klixu sto me limitira da ponekad iznesem informacije sa dokazima. Sve najbolje. "moa napisao...@BiH sport Ti druze nisi normalan. Imas dzamije po Frankfurtu ono sto ja znam a vjerovatno imas po citavoj europi isto kao sto imas i u Australiji, Americi".
Usmrdila se i Slovenija na loj
Hapollo 01
Hahhahh pa tamo i nema Muslimana! Sto me nasmija braco mila! Te Slovenske Bosnje neznaju ni Bismile prouciti a gori ljudi u zivotu nisam sreo! Jedu svinjetinu i veci su vlasi od slovenaca!!! Fujjjjj
Iranski i sjevernokorejski raketni programi na aparatima.
Koliko samo ima mržnje u tebi jadni čovječe. Tebe su roditelji zlostavljali u detinjstvu,pa vjerovatno nemas niti prijatelja niti porodice. Idi druzi se malo sa ljudima pomoci ce ti.
Od namaza najviše koristim maslac i domaći džem.
Naš prijatelj Zmago Jelinčić Plemeniti na aparatima
Lijepa dzamija. Jos da nema mrznje i licemjerstva.
Da li ima ovoliko vlanaka o drugim vjerama; jedva da bude i za Bozice a kamo li sta drugo. Ravnopravnosti u Sarajevu nema vise, zapamtite to!!!
Masala i nek bude hairli!