Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne budite naivni, srbin je polomio...
u turksom kopiletu proradili geni hohohoo
radovane turski sineeee ko ti polomi tu suplju glavu
HIJA BISTA
@srbin-iz-bn: pa naravna stvar da ce naci Mladica, kao sto su i Karadzica nasli...
Vidi ti koliko samo imamo ovih cetnika u Bosni. Svi ovi cto ostavljaju komentare i brane ove njhove zlocince. Za Srbiju se ne mora ni govoriti, jer su tamo normalni ljudi koji imaju imalo ljudstva u sebi, kao ovaj sto je razbijo bistu mnogo rijetki. Mi bi stvarno trebali jednu akciju i da pocistimo Bosnu a i Srbiju od zlocinaca i neljudstva. Pocinjuci sa Mrkim, Mile the supkom i eskaliburom, pa onda Banja Luka i otatak balkana.
TAKO TAKO TAKO!!!! TAKO TO RADIMO MI BOSANČEROSI!!! HRABROST STARI MOJ, CIIIJU NIKO NE SMIJE !!! MRNJAAAOOO!!! EEEEE, KOJE SU PIČKURINE ČETNICI!!! ;-) A SLUŠAJ OVOG KUPUSARA BH-BN TAKOZVANI \"SRBIN\", NEKE FORCE ĆE GA NAĆ???!! AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! ;-) JOJ, KUPUSARU BN, DEDER JOŠ KOJU TAKO GLUPU DA SE ISMIJEMO KO LJUDI!!! ;-) ČOVJEK DOŠO, RAZBIO GOVNO KARAĐIĆA PIČIĆA I LIJEPO ODŠETO KUĆI!!! FORA \"RADNIK KNJIŽARE IZLETIO DA GA UHVATI\" ;-) AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!! :-D :-D
fakat raja hajmo se vise pomirit\' sa Srbima pa da jebemo zajedno mamu svima sto su nas ovako ljuto posvadjali!
...RUKE MU SE POZLATILE....
Nace tog mladica pripadnici united force i to ce mu biti to.
balkanski bolesnici...idite lijecite se
PShema a kad se zajedno probijemo ima da pregazimo i Hrvatsku i Sloveniju i do Beca da doguramo :) SJEDI IMAS 1-cu ZAKLJUCENU
@ shema, jebiga shema sad je cini mi se malo kasno, ali nije losa idea!
RAZBIJAM BISTE PO NARUDZBI !!! :) Imam vise opcija: Za razbijanje srpskih bisti pritisnite taster 1 Za razbijanje muslimanskih bisti pritisnite taster 2 Za razbijanje hrvatskih bisti pritisnite taster 3 Za razbijanje biste medjunarodnih predstavnika pritisnite taster 4! Pozovite odmah! Jeftino razbijanje + PDV Uskoro nove opcije!!!
KO POCISTI TO SMECE ????