Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubisa je bio "miran covek", "samo" je masakrirao po Vukovaru, Borovom Selu, Srebrenici, Foci, Visegradu itd, a na Sarajevu se ucio gadjati?
Mozda je i Tvoj komsija neki Ljubisa - nikada se ne zna.
mozda su ga muslimani protjerali iz Sarajeva,kao sto su protjerali 100 000 srba koji su zivjeli u Sarajevu i etnicki ocistili grad Sarajevo,hajd ga znaj..pa covjek ima traume
LjubišU PRENIJELO,valjda mislio da je u Ist Bosni 92..
Mozda nije namjerno
Zao mi je nevino stradalih ljudi,narociti ovog dijeteta.Ovo je dokaz da svijet zaista ide u pogresnom smjeru.Zalosno....
I ovim cinom Srbija dodje na naslovne strane svih svetskih medija danas. Tuga. Paljenje sveca za pokoj duse zrtava i mirni protest protiv nasilja u Beogradu je najmanje sto ocekujemo, i sto se sada moze.
Kad su mirni ovakvi,kakvi su tek onda oni drugi!
zafrkao se Ljubisa!mislio da je '92 i on u Bosni,ali ovog puta je poubijao svoje.sta reci to je kazna ,vraca se sve na naplatu.bice toga jos!
Zaigrace mecka i kod tebe.
"Mještani sela izjavili su kako je počinilac ubistva bio miran i porodičan čovjek" Ne kaže se džabe: Čuvaj se bijes strpljivog čovjeka
Joj koja budala pucat sebi u glavu :(
95% vojo sposobnog stanovnistva su Ljubiše...ZAPAMTITE
Ti se trebas lijeciti ako imas takvo mišljenje....ZAPAMTI
"Policijska patrola, koja je patrolirala u zaseoku, sprečila je dalji masakr, jer je Ljubiša, kada ih je ugledao, pucao sebi u glavu." KO KOGA OVDE JE#E?