Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo crnogorci,kad mi nemamo vlasti i muda nek je neko iz regiona zabranio ovu fasisticku organiaciju!
Sta pjenis u jasenovcu nije ubijeno ni pet tisuca srba . Vise je stradalo muslimana u srebrenici!
@Dornauszieher - pogledaj uz put i Vučića!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
respect
@serbdrinasloboda boli mamu ti jebem,i Crnogorci došli pameti, niko vise neće sa govnima srbogenocidnim ubicama i pljačkašima...
@Orich01 Sve junak do junaka ako je po guslama, a ako cemo prema slici sve degenerik do degenerika.
četnička opozicija u Crnoj Goi na aparatima!
to crnogorci svaka cast
Kakve ovo ima veze sa našom državom, gdje postoji RS koja nikada ovo potpisati neće. Sadašnja vlast u Crnoj Gori se boji velike Srbske zajednice unutar same države, koju pobjeđuje samo zahvaljujući ustupcima Albanskoj i Bošnjačkoj nacionalnoj manjini. Budimo realni ko je napao i opljačkao Cavtat i Konavle, ali vrijeme i novac promjeniše mišljenje i strategiju i nekad naj odanijih Slobinih učenika.
....svaka čast crnogorci.......svakim danom me sve više znenađuju....
Cuj coce to kod nas ne moze da bidne !!!
Imacete vi uskoro Šiptarski pokret .
Svaka cast Montenegro!
eeeee djetici ,eto sad vas vole bosnje pa im dajte da vas ljube u prkno
A budala od cega zive ovi ludaci, jel ih neko primi u preduzece? Kako se finansiraju budale? Hoce da oforme organizaciju? E svakakvih budala ima ali ovi su pretjerali.
Svaka cast, Crna Gora jedina prava drzava na kurcovitom Balkanu.
Duško Marković - Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Biro Rođen 6. jula 1958, u Mojkovcu, Crna Gora Obrazovanje 1983. Diplomirao na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, Srbija Radno iskustvo 1983 – 1986. Zaposlen u pravnoj službi Rudnika “Brskovo”, Mojkovac 1986 – 1989. Sekretar Skupštine Opštine Mojkovac 1989 – 1991. Predsjednik Skupštine Opštine Mojkovac 1991 – 1998. Generalni sekretar Vlade Republike Crne Gore 1997 – 1998. Poslanik u Skupštini Republik
Svaka cast crnogorci, vi i albanci znate srbima bas da ga uvalite onako momacki do jaja! Skidam kapu! Sada jos samo srbima uvedite vize, to je slijedeci korak :) da vam dzaba ne smetaju :)
@SvetaRus - ne oni iz BG-a. Već oni iz CG-e.
Treba u parlament bih donijet odluku da se ukine i u BIH. Mislim da bi moglo proc.
Moglo bi proći. Pitanje je dali bi to odobrio Šćepo?
@skywalker4 - po BiH zakonu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kurva srbija iz dana u dan sve manja i sa sve manje uticaja
Sto ti je reci uredjena drzava, a ne kao mi. Dolje znaju ko je zlocinas a ne podmecu kao ovdje kod nas