Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gangsta Mufty. XD
Vjerovatno mu je pokazao racun za struju i muftija poludio.
Neka pošalju ti iz EDP račun na ime Univerziteta, namah će biti plaćeni svi troškovi.
MUFTIJA samo udri muslimane
PLJUNUTI KAO ONAJ POP IZ TREBINJA.
O narode mij smiri te se . SABUR
Posilili se vjeski namjesnici
sila si
ovako prolaze oni koji muftiji ne placaju reket...il procenat
Sada ce nova vjest da izleti: Zukorlic prebio Makica zbog sumnje da je bio u ljubavnoj vezi sa Vladikom Kacavendom :-))))
Svaka cast muftjia. Napolje sa takvima... A regionalna televizija Novi Pazar je poznata po tome sto nevoli Zukorlica
Muftija je prevarant kao i svi u njegovoj bransi, mislim na pravoslavne i katolicke pastire. Hajde ovce idemo na minuse.
...samo čekam da puljanekog namara :)...'nako, zdravo katolički :)
Tesko, ko ceka taj doceka,vidjecemo:)
Evo mene sa istim, starim komentarom ! Ovo lažu za ovog Makića, on je čestit Bošnjak kao i svi Bošnjaci. U mom naselju (100% muslimanskom) većina misli i izjašnjava se kako Srbi ne valjaju a oni-mi kao valjamo.. Tako da opet pitam dali nam ovo sve Srbi rade ? Hej moj narode samo ti navijaj i pusti da te tvoje Bošnje kradu .
neka ga je premlatio Zukorlic,
@IronicMan, Samo neka izvole račun za struju poslati na pravu adresu, a to je Internacionalni Univerzitet Sandžaka. Istog momenta će biti plaćena struja. Jok, oni spore postojanje Univerziteta i šalju račun za struju tamo nekoj firmi. Da, jošte, nešto silni BMW-ovi Muftijini, nisu njegovi nego sikjuriti firme čiji je vlasnik Beograđanin. Ja munafik, navijam za Zmaja od Sandžaka, Muftiju Zukorlića!
...kristina, duboko si me razočarala :)
Ja sam mislila da si ti malo pametniji moja devetko???
Eto Mufty ispade gori kriminalac od ovog Bekira Makića što je ilegalno osnovao firmu i varao džematlije potkradajući ih na Hadžu,...Ja bih isto 'vako volio po sistemu ŠTOS-NOS-PATOS mnoge ovdašnje kriminalce, a onda ''stini kriminalci'' od metar i 65 neka ih šutaju nogama! Volim Mufty-ja. On je Zmaj od Sandžaka, neće izdati, obećao je Sandžaklijama prekograničnu kulturnu evropsku autonomiju, certifikaciju Univerziteta, bolju povezanost sa Sarajevom,...I to je to.
Ovaj, Zukorlić je prava spodoba, koju nije ugodno sresti ni na ulici.
Nemoj zino tako nisko... Psiholozi bi rekli da onaj ko ljude naziva pogrdnim imenima nezna kontrolisati mrznju, da mu hvali ljubavi u zivotu... Zato zino poradi malo na tome.
ma sve je to cifutsko i americko maslo