Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te dirne dirnuo je sve nas
Samo naprijed Muftijo
Za Sandja30: pa ako ste tako bogati i fino živite u tim vašim vukojebinama zašto onda dolazite u našu lijepu Bosnu i poganite je svojim primitivizmom?
Volim ga samo što govori ono što misli, boli istina braću Srbe........
Cinjenica: Muslimana u sandzaku oko 300000 koji imaju vise bogastva nego muslimana u bosni oko 2000000. to vas boli. zalosno ali je cinjenica. e sada braga naso braco iz BiH nismo vam mi krivi sto ste rafinerije srbima dali.. zato prvo pocistite kod vas pa se brinite o nama.. a muftiji svaka cast i ako ne podrzavam svaki
Nevidim ništa sporno,čovjek hoće da prestane ugnjetavanje Bošnjaka u Sandžaku,Srbija nameće bošnjačkoj djeci po školama neke stvari koja sa njima nemaju ama baš nikakave veze,nameću bošnjačkoj djeci da veličaju nekog starca koji nosi naziv rijeke itd nameću nekakva slavlja,gluposti,diskriminišu se Bošnjaci na svakom koraku poslije geno.cida u Srebrenici Bošnjaci dobro moraju paziti i nikada više ne smiju sebi dozvoliti luxuz da budu nespremni za eventualnu,nedo Bog,odbranu.Dušmana je puno oko nas koji bi i dalje da kolj.u i ubi.jaju.
pitam se koliko moras biti ometen u razvoju pa da ti covjek poput ovog Zukorlica bude lider odgledao sam cijelu emisiju Utisak nedelje B92 covjek cas napada, cas se pravda toliko su ga hvatali u lazi da se vrlo poslovna Olja Beckovic, morala susdrzavati da se ne smije obican olos i manipulator...mada Bosnjaci boljeg nisu ni zasluzili aj u zdravlje...
Sad kad smo svi ugrozeni, i Musliman u srbiji, i bosnjaci u RS, Srbi na Kosovu i Hrvatskoj, Hrvati u Federaciji, Madjari u Vojvodini... Mogli smo skontat da smo pogresno skrenuli 90-ih, to priznati i okrenuti se, vratiti se na pocetak, k´o sto Dino kaze, i prestat se ugrozavat i pocet zivjeti. Ako su to mahom nepismeni Arapi skontali,mogli smo imi malo ukljuciti mozak!
legendo,samo kren,i eto nas. ovakav nam treba i u bosni da mileta nauci pameti. go,go
MUFTIJA UZ TEBE SMO NASI OKVIRI SU UVJEK PUNI
Obicni huskac. Slusajte njega i opet cete dobiti po labrnji.
Ne kontam zašto Srbija insistira na suživotu sa nekom koga mrzi? Lepo se raziđete i onda živite u dobrosusjedskim odnosima razvijate ekonomiju i to.
fuj,govno jedno..drz se minareta..mani se politike,mamlaze
RASKA DANAS KOKOSARSKA ZIVIO SLOBODNI KOKOSARSKI SANDZAK.
Sto ovi tzv. \"Sandzosi\" postanu ratoborni tek kad dodu u BiH, do tada su male mace jer bi im Srbi i Crnogorci naprcali gospoda mama ko u prici kad bi sta pokusali. Drugo, kakvi ba Bosnjaci u Srbiji i Crnoj Gori, presmijesno brate. Veli neko iznad kao, prije 100 godina nam uzeli \"Sandzak\". Jao, glupost je neunistiva. Unutar Osmanskog uredenja je bilo Sandzaka koliko hoces. To je ko kad bi neko nazvo svoju \"zemlju\" kanton. Budimo posteni i recimo da je to RAŠKA i da je vazda istorijski bila u sastavu Srbije kao jedna zupa. Dakle gospodo srpski i crnogorski muslimani manite se \"Bosnjastva\" i izvolite pronaci svoje mjesto unutar svojih maticnih drzava, Srbije i Crne Gore. Medutim nista od toga, ovim nasim haharima treba takva masa a masi se osladilo Rajvosa i tako sve dok ne odemo u K (a oticemo tamo).
Eh da nam je vise ovakvih hrabrih, pametnih, karakternih... Bosnjaka....
more mrš smrdo